Cfg Отговорено Август 6, 2008 Автор Отговорено Август 6, 2008 А ако занеса китарата в някой магазин дали може да се сложи някакъв? Цитирай
S-cape Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 ^ Много силно се съмнявам, но докато не питаш, няма да разбереш... Цитирай
Overdrive Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Китарата на тази снимка е като моята,мойта има същите неща без магарето тази китара няма добълнително дърво.http://ivanjicataa.hit.bg/kremona/kremona.JPG Това, на което викаш "магарето", всъщност е "бридж" или "заден мост"... И точно за него става въпрос... е точно магаре му се казва на български, не бридж Цитирай
Lekov Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 заден мост ми напомня на жигули ... бридж ми напомня на карти ... нарича се магаре наистина и според мен останала терминология звучи ... не достатъчно стилно Цитирай
Додо Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 ^ А магаре не ти ли звучи малко селкостопанско? Сори за офф-а. Значи, съмнявам се в някои магазин да ти намерят такова магаре(или както искаш му викай), поради простия факт, че тази китара най - вероятно е на около 50 години, а не съм и сигурен, че се правят такива в днешно време. Моя съвет също е да събереш някаква скромна сума и да си купиш нещо по - добро, но ти си знаеш. Успехи! Цитирай
Slav Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 (Редактирано) ^^Всъщност, не е заден, а долен мост. По темата : Братле ... с тая китара ... според мен за ремонт ще отидат повече пари (цялостен ремонт на китарата), отколкото да си купиш друга китара ... На старо можеш да намериш много добре запазени китари. Редактирано Август 7, 2008 от Slav Цитирай
KingdomX Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 Относно това какво представлява въпросната китара не мисля, че трябва да се коментира какво и е било състоянието, колко била зле и не знам си какво. С това по ниикакъв начин не помагате на човека. Навремето аз почнах с една орфейка, която беше по-мармалад от тази(не акустична обаче). Чак след 2 години си мупих Пълдин, понеже нямах кинти за никакъв инструмент. След още година си купих една китара, копие на б.с.рич, която беше със счупена глава на грифа.... общо взето първата си стойностна китара (за 300 лв) си купих след 4 години свирене.... и тн.н. Идеята ми е не да обяснявам колко боклуци съм имал, докато си купя една по-стойностна китара, а че ако тогава имаше хора като ВАС, който да ми казват колко ми е била зле китара колкото и мерак да съм имал вероятно щеше да се изпари. ПП не искам да обидя никой, или да нагрубя някой Цитирай
ConspX Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 и аз имам една такава свирих 2 дена и се отказах на нея Цитирай
Додо Отговорено Август 7, 2008 Отговорено Август 7, 2008 @KingdomX - Повечето хора(както и аз) са почвали с Кремонка, но мисля че отново повечето съжеляват за това(пак като мен), защото ако почнеш с по - добра китара(дори да е малко по - добра) поне желанието ти няма да се убие и ще се радваш повече на свиренето си и на прогреса си. А с тази кремонка не съм сигрен, че човека ще остане особено доволен! Това е моето мнение, съжелявам за офф-а. Успехи! Цитирай
Cfg Отговорено Август 12, 2008 Автор Отговорено Август 12, 2008 Ами сега има някаква възможност да се сдобия пак с акустична китара пак е старичка някаква руска незнам длаи ще е по добра от тази . Цитирай
Rammkopf Отговорено Август 13, 2008 Отговорено Август 13, 2008 Cfg, аз имам такава Кремона вкъщи (без пиезо-адаптера). Разбил съм я на парчета и имам хвърчащо магаренце. Мога да ти дам снимка и размерите му, за да видиш дали можеш да си намериш/направиш, стига да искаш все още. Между другото, китарата не е толкова зле. Въпрос на усет. Цитирай
Recommended Posts