kolio_k Отговорено Април 2, 2009 Автор Отговорено Април 2, 2009 Я, отдавна не бях поглеждал тук, а то се нароил позитивизъм. Благодаря ви много колеги @Токата Мерси много, не се мяркаш много, много напоследък.То не че аз се счупвам да пиша де Специални поздрави Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Аз си чакам да размразиш цигулката някой ден... Иначе - феееен! Цитирай
Rock Forever Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Води ни Кольо Ангелина чакането ти има определени финансови измерения Цигулка - не мога да я трая от ранно детство, вадя я от калъфа само ако наистина е за нещо добре платено Цитирай
Angelina Sekulova Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 ^ Ей, че голема уста имаш, брей! И без това е обещал да черпи, че му се кефиме, ше му се откине от сърцето някоя партия цигу-мигу! Цитирай
lizardman Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Еми здрасти. Ц ц ц... всички цигулари се пренасочвате към китарата и захвърляте горките цигулки... някой ден ще я разбера аз тая конспирация. Цитирай
fLiSk Отговорено Април 2, 2009 Отговорено Април 2, 2009 Каква конспирация ? На цигулката няма нарисувани прагчета и точки Ама да не помислите че тва е за да обидя някого ! Цитирай
kolio_k Отговорено Април 3, 2009 Автор Отговорено Април 3, 2009 Благодаря за коментарите колеги Иначе и аз не знам, защо се получава така, че много цигулари просвирват на китара. При мен причината си беше ясна, Металика 84 Иначе съм сигурен, че ако взема да просвиря на цигулка сега, доста хора ще се разкаят защо са го пожелавали, аз хич не и умея вече, 15тина години са много време, май наистина ще ми трябват прагчета и точки . Най много да изкарам някой Бах с тежки интонационни проблеми . ама кой знае, нкога не е късно да стана за резил Цитирай
IgniteAll Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Хората повече искат да ти намекант, че ни липсваш, Коле Има нужда от силни теми и добри парчета, за да се градят масовите критерии на народа тук. А ти си голям критерий, човеко Цитирай
tocata Отговорено Април 3, 2009 Отговорено Април 3, 2009 Я, отдавна не бях поглеждал тук, а то се нароил позитивизъм. Благодаря ви много колеги @Токата Мерси много, не се мяркаш много, много напоследък.То не че аз се счупвам да пиша де Специални поздрави Да маи фриенд, не ми остава мн. време напоследък. Винаги когато мога се мяркам на сам. Поздрави и мн. успех където и да си!!! Цитирай
Recommended Posts