zanev 70 Публикувано Август 3, 2008 Share Публикувано Август 3, 2008 ... здравейте на всички .имам аудио карта М-Audio FireWire Audiophile . поради токов удар ми се омята исталацията и се наложи да я преинсталирам .към карта върви диск със необходимия софт и pdf файлове с необходимите обяснения ... всичко вървеше нормално първите минути докато не стигнах до същественото ... и там се появи страннен факт - ето какво пише на указанията .... както се забелязва под точка едно е указано къде да клинкеш какво да търсиш и т.н. .. само че се оказа че папка "FireWire AP" няма ... също така и екзе файл на който да кликнеш ... понеже исталацията първия път ми я прави мой приятел компютърен спец , а за жалост докато я прави аз правих кафета , та поради тази причина не си спомням какъв чалъм е направил за да се появи тази папка , щото явно е направил след като е успял да исталира софта успешно ... пича в момента е в отпуск и нямам връзка с него и понеже съм нетърпелив питам - имал ли е някой подобна карта и как да реша проблема ... в диска са видни и се исталират само драйверите на картата но явно те не са достатъчни ...явно ... както и да е .. ако някой може да помогне ще съм признателен . Цеко ... ако случайно не съм обяснил както трябва моля за извинение , но не съм компютърен корифей ... може проблема да е супер смешен за решение - я да изтрия някоя регистрация ,я нещо от сорта ама като не знам как да го реша ... питам . ... живи и здрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
DreamTh Отговорено Август 3, 2008 Share Отговорено Август 3, 2008 Здрасти, опитай направо да си свалиш от сайта им ето тук: Audiophile Firewire Drivers Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 4, 2008 Share Отговорено Август 4, 2008 Шефе, нали знайш, че съм заченат на компютър, а и съм имал 4-5 М-Аудио карти. Днес не мога, но ще гледам утре да мина да я опрайм. Вчера се чудих какво да правя, що не писа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
zanev 70 Отговорено Август 5, 2008 Автор Share Отговорено Август 5, 2008 (Редактирано) .... тук е мястото да изкажа служебна благодарност на адаша-Цецко познат още като Baby Thomas .... дойде , видя и реши проблема .... бързо и акуратно .... бравос на такива момчета .... .... всъщност Baby Thomas във всички отношения е такъв ... точен и акуратен , с рафинирано чувство за хумор ... много съм доволен че е от Русе .... живи и здрави .Цеко Редактирано Август 5, 2008 от zanev 70 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Август 6, 2008 Share Отговорено Август 6, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts