Mephistopheles Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Та малко да се върна по темата и дано съм полезен. Както ти казаха по-нагоре фактора е съвсем друг клас в сравнение с js30KV. Също така ти казаха, че JS30KV струва 520 (всъщност е 519 в xxxx) , а не 650 пари... Също така ти казаха, че зависи каква музика свириш. Това, с което мога аз да ти помогна, тъй като не съм имал всемане-даване с такъв фактор досега, е да ти кажа, че съм имал преди два модела от JS сериите на джаксън - 1dinky и 30RR. От двата останах много доволен. За парите си наистина бяха много добри. Никакъв фрет бъз при нисък екшън, никакви фабрични дефекти, никакъв проблем откъм потенциометри и т.н., доста приличен звук... Общо взето, ако трябва да избираш, моето мнение е джаксъна.
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 (Редактирано) Колко да се върнеш по темата, при положение, че последните значещи мнения са от преди година... Редактирано Февруари 15, 2010 от Evtim Djerekarov
Mephistopheles Отговорено Февруари 15, 2010 Отговорено Февруари 15, 2010 Колко да се върнеш по темата, при положение, че последните значещи мнения са от преди година... Кой да види ...
Recommended Posts