drummer_93 Отговорено Септември 3, 2008 Отговорено Септември 3, 2008 Ако имах над 8000 лева бих ги дал. Но,уви...нямам ги. За момента си блъскам на Амати-то и си мълча Цитирай
vihro Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 (Редактирано) Имам го на VHS и нямам условията ,за да го прехвърля на PC-то. Редактирано Септември 4, 2008 от vihro Цитирай
vihro Отговорено Септември 4, 2008 Отговорено Септември 4, 2008 Може би тайната на звука на DW,се крие в "нотирането" на всеки корпус,а именно Джон Гууд /вицепрезидента/ така подбира корпусите,че всеки от тях да звучи с определен тон,който се щампова от вътрешната страна на корпуса.Така всеки барабан се настройва по-лесно,като се цели да звучи с тона който е заложен в него,но също така всички барабани в комплекта звучат като семейство. Но има и нещо друго.Всички стари ползватели на DW твърдят ,че до 1998 год. когато тази марка е използвала готови корпуси на Келър мейпъл,барабаните DW са звучали много по-добре от сега произвежданите,при които се използват собствени корпуси от гората на DW. Цитирай
Ivan Kochev Отговорено Май 23, 2010 Отговорено Май 23, 2010 Пърловите корпуси издържат джип хъмър паркиран отгоре им. Аз си казах мнението по въпроса,че с подходящите кожи,всеки комплект,без значение марката,може да зазвучи по начина по който искаш,а останалото е пропаганда на съответните компании и техните рекламни лица,т.е. истината трябва да си я открие всеки сам за себе си. Абсолютно съм съгласен с теб-номерата с барабанистите и мненията им за конкретната серия е само с рекламна цел, която ми се струва успешна обаче Всичко си зависи от това как сами си правим звука. Цитирай
nosorozitemu Отговорено Май 23, 2010 Отговорено Май 23, 2010 Имах удоволствието преди време да посвиря на DW - то на мой много добър приятел и искам да споделя, че всeки лев даден за този инстурумент си струва. Невероятен тон, супер баланс и мощ се леят от комплекта и от всеки барабан по - отделно. Пожелавам на всеки, който е ценител поне веднъж да седне на класиката в барабаните.... DW. Поздрави. Цитирай
Recommended Posts