Jump to content
Българският форум за музиканти

Ivan Kochev

новаци
  • Мнения

    2
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Previous Fields

  • Инструмент
    Барабани

Ivan Kochev's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Обществена Репутация

  1. Само да попитам за школата на Добри Палиев , която я има в издание от "Наука и изкуство'' от '57, та тя ли е преиздадена?Защото имам старото издание а един приятел я иска, та да му кажа да си купи нея А относно самата школа, научих толкова много за техника за барабанче включително тремоло, динамика, неравноделните ритми(които са страшно полезни), форшлагове, и още много полезни техники, които могат много да помогнат и на начинаещ, и на напреднал барабанист.Препоръчвам я на всеки.
  2. Аз си казах мнението по въпроса,че с подходящите кожи,всеки комплект,без значение марката,може да зазвучи по начина по който искаш,а останалото е пропаганда на съответните компании и техните рекламни лица,т.е. истината трябва да си я открие всеки сам за себе си. Абсолютно съм съгласен с теб-номерата с барабанистите и мненията им за конкретната серия е само с рекламна цел, която ми се струва успешна обаче Всичко си зависи от това как сами си правим звука.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.