MR_STENCH Отговорено Ноември 15, 2008 Автор Отговорено Ноември 15, 2008 Айде да добавим и нещо по "дебело" към колекцията... Китара->Dr. Boogie->PC ...четири трака, два различни импулса, EQ и яко Downpicking : http://media.putfile.com/Boogie-Dr Цитирай
MR_STENCH Отговорено Декември 1, 2008 Автор Отговорено Декември 1, 2008 Заформи се идеята от "Доктора" да стане цял практис амп... направих му за проба Single Ended крайно стъпало с една лампа EL84, но не ми хареса резултатът и се спрях на резервният вариант 10W изходно стъпало с MOSFET транзистори и изходен трансформатор (фазоинверторът също). Постарах се схемотехниката да е възможно по-близка до ламповата... няма отрицателна обратна връзка и захранването е максимално... "меко" за да се получи някакво подобие на Sag-a при ламповите стъпала. Е каквото и да правим си остава Solid State от всякъде Но се получи в добавка готин Crunch и стана сериозен банциг Кабинет все още си няма.... затова драснах нещо на изкуствен товар и с атенюатор > PC > Revalver default cabinet > EQ http://media.putfile.com/PowerAmp-49 И една снимка от "операционната" http://pungent.hit.bg/IMAGE_108.jpg Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 1, 2008 Отговорено Декември 1, 2008 (Редактирано) Велик си!!! Звука е супер!!! Искам развитие и евентуален модел с лампово крайно стъпало 5-10 вата. Да захранва 8 инчов говорител от комбо Парк Бих си купил!!! Редактирано Декември 1, 2008 от Black Bird Цитирай
MR_STENCH Отговорено Декември 2, 2008 Автор Отговорено Декември 2, 2008 ^Радвам се, че ти харесва... щом ти го казваш значи съм на прав път ! Както се вижда... това е все още във фаза на експериментиране но... ако някой ден достигне ниво достойно да напусне "операционната" ...ще имаш една бройка. Цитирай
bratmito Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 Аз преди време си мислих подобен експеримент 3 киналнен суилвател като 3-те канала са др бугито,JCM800 симулацията и нещо друго за чиаст канал.За крайно стъпало един lm3886 или друг OУ около 50-100 вата.Според мен би се получил никак нелош усилвател за репетиции и свирене вкъщи,особено с хубав говорител.Цената също не би била висока. Така и ненамерих време,обаче, да го реализирам. Цитирай
vhcs Отговорено Декември 5, 2008 Отговорено Декември 5, 2008 да, с яко крайно стъпало ще звукне зловещо тоя амп ... разрови се щом си минал половината път до мека остава да минеш и другата ... ехехехе ... Цитирай
Metanoia Отговорено Декември 12, 2008 Отговорено Декември 12, 2008 Звукът ме кефи невероятно много! Направо можеш да почваш серийно производство! Цитирай
MR_STENCH Отговорено Декември 13, 2008 Автор Отговорено Декември 13, 2008 ^ ! Още нещо кратко... чейна е: Две леви ръце>Калпавата ми китарка>Въпросният съчинен амп>Атенюатор>PC>Каб. симулатор>EQ и малко реверб http://media.putfile.com/Amp-38 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Декември 13, 2008 Отговорено Декември 13, 2008 Гот звучи бугито, а в комбинация с мосфет амп и изходен трансформатор кърти мивки. Интересно ми е как ли ще звучи с истонски говорител. Също, справя ли се с намаляването на гейна, без да губи тон или си е стриктно хай-гейнаджийски канал за бруталии? Цитирай
Heartman Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Много е яко има характера на Меса!Жестоко Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Много е готино, един мой приятел си направи такова и ако реша да го запиша, директно в компа.. ще му трябва импулс кабинет от Ревалвер?? Или не... Цитирай
MR_STENCH Отговорено Декември 14, 2008 Автор Отговорено Декември 14, 2008 Много е готино, един мой приятел си направи такова и ако реша да го запиша, директно в компа.. ще му трябва импулс кабинет от Ревалвер?? Или не... Да, или друг софтуер по желание, който има кабинет симулация Цитирай
yellow nEuphoria Отговорено Декември 14, 2008 Отговорено Декември 14, 2008 Много е готино, един мой приятел си направи такова и ако реша да го запиша, директно в компа.. ще му трябва импулс кабинет от Ревалвер?? Или не... Да, или друг софтуер по желание, който има кабинет симулация Ами имам възможност да го ръгна в кубе fender junior и да му ползвам само говоритела и от пред с cobalt мик, те неса мои де на тоя който му е бугито, ама мисълта ми е има ли смисъл да мъкни всичките тези работи или няма да има кой знае ква разлика само с буги и ревалвер Цитирай
Recommended Posts