Rotten Body Landslide Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Jackson JS30 King V отзад на главата пише Crafted In India каквото и да значе това х,х Цитирай
Henderson Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Sunn Mustang - made in India Hohner TE Custom - мисля че са немски, ама не съм сигорен (някой ако знае нека ме просветли ) знам само че вече не ги произвеждат! :think: Gibson - Jim Beam - made in някое село в БГ! Може и в град да е, ама 100% е в БГ ...и бг колекцията продължава... Орфей - като в "оркесър без име" пълна веселба е тая китара Орфей акустична Кремона акустична Цитирай
the_gorer Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 USA, България. Акустични - България. Доскоро имах едно (както се оказа в последствие) рядкосрещано същество, Made in South Korea. Сега с него се фука наш съфорумец. :green: Цитирай
JEMer Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 едната в Жапан другата в Корея акустичната май от Испанско беше Цитирай
DRago Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 акустична кремона - БГ Westone - made in USA Цитирай
Morello Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 епа у Медешевци, завода за глинени лъжици Цитирай
Dylan_101 Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 3/3 made in Japan. Не знаех, но явно имам афинитет... Цитирай
Mephistopheles Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Мойто Jackson-че, Тайванско Цитирай
synchu Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Германия, Корея, Русия (тази е custom shop), България ....и май една китайска.... Цитирай
BlueZone Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Двата ми Ibanez-a са японски, като единия (синия, 6-струнния) е модифициран тук от един приятел. Акустична Alhambra - Испания Акустична Stagg - Белгия, ако се не лажем Russtone - миля че е ясно къде Имам и един отколешен електрически орфей, дето отдавна е направен fretless. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Моя бас Tenson е сглабян в Германия... от турци. Цитирай
fracture Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Аре да допълня географията - Индонезия. Цитирай
James Hetfield Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Моята е българска. Марката е Хранов Цитирай
black_waltz Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Моята е българска. Марката е Хранов ахахааха, и аз няколко пъти съм му ползвал услугите работи бавно но хубаво, само дето последния път ми върна китатата ударена на няколко места..и вече нема да стъпя при него Цитирай
Recommended Posts