metalmaniak Публикувано Август 7, 2005 Публикувано Август 7, 2005 Пускам темата, защото ми е любопитно от бараките на колко държавици по света излизат инструментите, с които ние, виртуозите от форума, сме принудени да се борим. Моя Squier Fat Strat e сглобен в Китай. Цитирай
maringtr Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Като изключим това, че дори не се доближавам до виртуоз , китарата ми е Squier Showmaster 50th anniversary edition, и е сглобена в..... МОГЪЩАТА ДЪРЖАВА КИТАЙ Цитирай
AXE Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Произведено в България (не е Кремона ) и Made In China Цитирай
jFog Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 и моята е жълта макар че има гравиран сериен номер ли щъ дойде незнам кво е, на металната плочка зад грифа. Имаше една култова фраза във филма Армагедон,когато руснака заблъска с гайчния ключ американската совалка. Всички тия боклуци идват от китай Цитирай
black_waltz Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 моята е Vester, доколкото знам е произведена в германия Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Мойта вече няма произход...тоест изтрих го Цитирай
Sieger Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 (Редактирано) Японцка ки-тааа-рааа сан! във фабриката на Самик е правена Редактирано Август 7, 2005 от Sieger Цитирай
DILETANT Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Squier Stagemaster HSH - Made in China Peavey V-type NTB Limited edition with tremolo - Made in South Korea Всичко преминава в/през ръцете на жълтите вече. Цитирай
niki123bg Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Yamaha - Made in Taiwan Stagg - Made in ?!? ... who cares Акустична китара - Кремона (може би) - Произведено в България (тъкмо гледам един урок с Ричи Котцен и мед ми капе от сърцето, че имам Кремона ) Цитирай
Burton Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Jackson Kelly Dikata Custom shop - Пловдив, България Peavey Raptor Plus - Vietnam (бий тъпия американец по главата, бий :killyou: ) Кремона /акустична/ - БГ Цитирай
edgecrusher Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 При мен положението е също много жълто....Япония,Корея,Индонезия....Само една от китарите ми(Vintage Metal Axxe) е Made in UK май...ама не съм сигурен. Цитирай
Telerig Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 При мен положението е също много жълто....Япония,Корея,Индонезия....Само една от китарите ми(Vintage Metal Axxe) е Made in UK май...ама не съм сигурен. и мойто е такова положение Цитирай
Recommended Posts