metalhammer Публикувано Август 7, 2005 Публикувано Август 7, 2005 В момента слушам: Pantera - Floods.mp3 ебати якото соло !!! R.I.P. DIME Цитирай
kitaratapesho Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Pat Metheny - To The End Of The World 2 Цитирай
AXE Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 В момента слушам:Pantera - Floods.mp3 ебати якото соло !!! R.I.P. DIME Тва и мен ми е едно от любимите - в края особено Направо ми се наежва козината. Не ми се мисли сега за всички сола дето ме кефят. Ето няколко напосоки: Guns 'n' Roses - November Rain Deep Purple - Child In Time Helloween - A Tale That Wasn't Right Цитирай
Sieger Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 На едно от G3-тата май в Денвър, накрая на джема бате Стиво направи Little Wing на Хендрикс... И трите сола ме кефят на макс! Цитирай
Telerig Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 имам хиляди любими сола..ама в момента се кефя максимално на тия дето Маркос Сфогли е записал в албума на Лабри...ако трябва едно да кажа...примерно айде да е това на "Alone" Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 В момента слушам:Pantera - Floods.mp3 ебати якото соло !!! R.I.P. DIME свалих си компилация 100 най-яки сола.....сега слушам Cementery gates... ..има още много яки ще си ги добавяме Цитирай
Burton Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Metallica - Am I Evil Children of Bodom - DownFall HammerFall - The Fallen One Gary Moore - Still Got the Blues Deep Purple - Sometimes I Feel Like Screaming Helloween - A Tale That Wasn't Right засега толкова, и на мен не ми се мисли в момента Цитирай
black_waltz Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Pantera - Floods, Cemetary Gates, Like Fire, We'll meet again.... Wintersun - Beautifull Death COB - Kissing The Shadows, Deadnight Warrior, Downfall... Norther - Nothing Left Yngwie - Forever one Testament - Souls Of Black Jason Bekcer - Serrana Symphony X - Sea Of Lies Sinergy - Mignight Madness Imperanon - Hollowman Venom - Faerie Tale а бе мноооооооооооооооо са Цитирай
boogerman Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 1. солото на Brian May на Bohemian Rhapsody 2. на Petrucci - на Spirrit Carries On и на Hollow Years (от лайфа в Будокан) 3. на Eric Johnson - Manhattan 4. на Albert Lee - Т- Bird to Vegas 5. 6. 7. ... ... 1100. Мързи ме да ги изброявам останалите ми любими сола... Цитирай
bobalan Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Веднага се сетих за: 1. Бохемска рапсодия 2. Симфони ъф Дистракшън на Мегадет 3. Самър на ДН 4. има и още, но тези са от раз. Цитирай
jFog Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 аз много си падам по леки мелодични моменти като пред припева Пити дъ Саднес на Парадайс.. макар 4е не са ми любима група Цитирай
metalmaniak Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Солото на Стив Морс в Ted the mechanic напоследък ме зарибява. Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Смоук он дъ уотър!!мноо е яко солото на бате Сатриани - Кръшинг Дей,Сач Буги Ричи Блекморе - Мейби Некст Тайм Стиви Рей - Тексас Флуд,Прайд анд джой .................и още и още Цитирай
Tokay-Ihto Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 свалих си компилация 100 най-яки сола.....сега слушам Cementery gates... ..има още много яки ще си ги добавяме Ако е същата тази класация, която аз съм чувал. Това е баси комедията. Nirvana бяха в нея с няколко песни. Не че съм против Nirvana, ама те в песните си сериозни сола нямат, а и никога не са искали да имат. Иначе за мен най-великото соло е на Child In Time на Deep Purple. Аз не съм фен на Purple, ама това соло е невероятно (btw дори го нямаше в класациата 100те най-велико сола, която аз гледах) Цитирай
maringtr Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 (Редактирано) Еееее много трудна задача... Ще изброя някои неща за които се сещам в момента... Sinergy - I Spit On Your Grave Children Of Bodom - Silent Night, Bodom Night Wintersun - Death And The Healing Sentenced - A Long Way To Nowhere Lacrimosa - Alles Luege (Live Version) Craydawn - Illusion Hammerfall - Hearts On Fire To/Die/For - In The Heat Of The Night Imperanon - Blade + десетки други Редактирано Август 7, 2005 от dark Цитирай
Recommended Posts