metalhammer Публикувано Юли 22, 2008 Публикувано Юли 22, 2008 На вашите екрани третата генерация на прословутия 5150 Този път Еди работи с Fender. Триканален изцяло лампов усилвател. Трите канала имат стандартните гейн корекции и volum, както и отделен presense. Тук може би съм леко разочарован защото старите издания от Пиви имаха и копче резонанс - регулиране на ниските в обратната връзка - това тук липсва. Усилвателя има 9 !!!! броя предусилвателни лампи и 4 крайни. Хай гейн канала е със 7 броя триоди !!! Другите 2 канала също имат доста добър запас от крънч. Лампов лууп. Футсуича има бутони за трите канала и един за луупа. Лично моето мнение на първо чете по семплите в нета е , че ампа е прекалено компресиран. Очаквам вашите коментари Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 22, 2008 Автор Отговорено Юли 22, 2008 Усилвателя има 9 !!!! броя предусилвателни лампи и 4 крайни. Минорна грешка предусилвателните лампите са 8 ... Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 не съм фен на фендър,а и на вид не е кой знае какво но иначе има доста впечатляващи показатели - май си е баш за тежки дандании, не бих отказал да го бодна в мойта китарка, настроена в СИ и да си пожужа малко...ама..ех мечти мечтиии, сигурно струва 1 хазна пари Цитирай
DILETANT Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 ^ Eми струва доста. Имаше го в РФ. Има опция и в бяло. Кабинетът 4х12 е със сигничър EVH спийкъри на Celestion. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 22, 2008 Автор Отговорено Юли 22, 2008 Ампа е произведен в мексико и струва 2 000 $ в щатите. Хай гейна е брутален но лично за мене компресиран както и останалите 5150. Да хубавото е ,че кабинета и ампа са проектирани един за друг. Цитирай
Daniel_V Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Това е много старо бе , хора... иначе на външен вид не е нещо изпипано, но е стилно. Бих му се нарадвал като фен на Еди. Цитирай
metalhammer Отговорено Юли 22, 2008 Автор Отговорено Юли 22, 2008 Не е толкова старо - от миналата година е , а инфо във форума не е пускано. Цитирай
SomeoneElse Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Обаче забелязвате ли, че на първата снимка, която е дал metalhammer всички врътки на ампа са завъртяни на МАКСИМУМ Освен ако не се увеличава в обратната посока де... Явно е нов маркетингов трик в тези среди Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Новият Testament ("The Formation of Damnation") е записван с това чудо. На мен не ми звучи много по-различно от 5150 (6505). . . може би e 6505 с чист канал. На мен по-интересен ми е новият кабинет с новите Celestion 'EVH' грийнбеци. Изглежда интересно, пък и съм изненадан, че е на сравнително нормална цена (800евро). Цитирай
Recommended Posts