DeadWing Публикувано Юли 21, 2008 Публикувано Юли 21, 2008 ПРосто уникално изпълнение,няма думи и не намерих по=подходящо място за темата: Мога да му чистя китарата само на тоя! Цитирай
Scavenger Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 не се слагай толко ниско защото аз лично не видях нищо толкова зашеметяващо ако това те е впечатлило толко много то тогава ти трябва по сериозно свирене....успех Цитирай
DeadWing Отговорено Юли 26, 2008 Автор Отговорено Юли 26, 2008 не се слагай толко ниско защото аз лично не видях нищо толкова зашеметяващо ако това те е впечатлило толко много то тогава ти трябва по сериозно свирене....успех Мога да кажа,че момчето го направи мн по-добре от оригинала при това : ''I don't know anything about scales '' Цитирай
sasog Отговорено Юли 26, 2008 Отговорено Юли 26, 2008 не се слагай толко ниско защото аз лично не видях нищо толкова зашеметяващо ако това те е впечатлило толко много то тогава ти трябва по сериозно свирене....успех Мога да кажа,че момчето го направи мн по-добре от оригинала при това : ''I don't know anything about scales '' Aми не ти ли се вижда странен изразът "по-добре от оригинала".Не е ли оригиналът най-добрата версия по подразбиране дори.Пък и ... говорим за песен на Металика, за бога.Пък и не се принизявай наистина.Със сигурност не е единственият, който го може . Цитирай
Surikat Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 Научил песен на Металика. Кво толкова? Цитирай
Zlatanov Отговорено Юли 27, 2008 Отговорено Юли 27, 2008 ^ Научил ли .... Вие гледахте ли го цялото? Пича да го беше слушал ли преди да го записва и с тея тонове гейн на драйва ... доста е далеч от истината ... принципно не харесвам металика но това е едно от малкото парчета които ме кефят и оригинала си е далеч нагоре като ниво от този опит за изсвирване ... @DeadWing ... не знам колко си наясно с китарата ама пича нещо е подминал оригинала ама в посока надолу ... Цитирай
Recommended Posts