DeadWing Публикувано Юли 21, 2008 Публикувано Юли 21, 2008 Ако ми намерите някакъв pdf. със школа за соло китара ще бъда супер благодарен! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Потърси из торентите. Има не само pdf-и, но и видео-уроци към тях - Guitar Lessons with Tony MacAlpine, Intense Rock на Paul Gilbert, Speed Kills 1, 2 и 3 на Michael Angelo, уроци на Yngwie Malmsteen, Joe Satriani, Steve Morse, Steve Howe, John Petrucci, Kiko Loureiro и кой ли не още. Но като за начало, май е по-добре да изясниш какво е за теб "соло китара", защото понятието е много разтегливо. Цитирай
Metanoia Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Troy Stetina от пиратския залив си вземи... Цитирай
TerminalFrost Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 ^ Разбира се, как можах да го забравя. Цитирай
black_waltz Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Търси школи Frank Gambale До момента уроци с по-добра методика от неговите не съм виждал Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 В сайта на Baby Thomas има няколко школи на Юли Марков на pdf-формат,както и касетките към тях на МР3. Разгледай ги,ако не са ти познати,пък може и да ти свърши работа нещо от тях. С поздрави Цитирай
sasoh Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Мисля, че под 'соло китара' има предвид обикновена китара. Забелязал съм, че доста хора мислят, че китарите са 2 вида - соло китара и бас китара Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Пропускаш и трети вид,Ритъм Китара. Каквото и да има предвид колегата,той е само на 15 години и вероятно това са му първите стъпки в занаята,така че е извинен.Да не говорим,че е поел по правилната пътека,търси си школа е не таблатури например. Цитирай
sasoh Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 (Редактирано) Не пропускам трети вид, не ми следиш мисълта Ако не е бас, значи е соло китара. Така ги различават, това са двата вида. Не ги различават по това коя роля изпълнява китарата Редактирано Юли 22, 2008 от sasoh Цитирай
lizardman Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Търси школи Frank GambaleДо момента уроци с по-добра методика от неговите не съм виждал Абсолютно! Най-накрая! Бях помислил, че само аз съм привърженик на великото наследство на Гамбали в тоя форум. Цитирай
DeadWing Отговорено Юли 31, 2008 Автор Отговорено Юли 31, 2008 Мерси за отговорите.Не точно навлизам ама да кажем,че съм много в началото.Иначе под соло китара имам предвид скали и такива работи,защото имам за Ритъм една вкъщи мн добра. Цитирай
MiroLambov Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 ^ Би ли я споделил , ако я имаш на .пдф или нещо от сорта? Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 31, 2008 Отговорено Юли 31, 2008 за Frank Gambale съм чувал,че не е зле,но не съм запознат много аз не съм ползвал такива неща,даже и уроци не съм взимал грабвай табс из нета и позвай здравата както правих аз на времето Цитирай
FireStorm Отговорено Ноември 20, 2009 Отговорено Ноември 20, 2009 ...Абсолютно! Най-накрая! Бях помислил, че само аз съм привърженик на великото наследство на Гамбали в тоя форум. Като сравнявам с всички останали уроци, които съм гледал, на Gambale са най-добре структурирани. Тоест няма абсолютно никакви излишни неща и се напредва доста бързо с тях. Chop Builder рулира В последно време гледам и едни на Troy Stetina и те са доста яки и се обясняват нещата. Цитирай
Recommended Posts