niki123bg Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 Честито ми ! )))) Имам нова китара :wow: Jackson, черен, обаче какъв модел точно е не мога да кажа, има формата на Dinky, със обърнатата глава на грифа, 22 прагчета, флойд роуз (издълбано е "Licensed under Floyd Rose Pats.", ся до колко е лицензирано е друг въпрос, ама е издълбано на флойда :Р) Има заключване горе на грифа, един потенциометър за Tone, един за Volume, 3-way pickup switch - с два двойни адаптера е (надписани Jackson,хе-хе) Общо взето това е, предполагам че беше със струни девятки или даже осмици, понеже бяха доста мекички (и ръждясали :wow: ). Смених ги със комплектче .10 D'Addario, което вирна страшно много задната част на флойда, бутах пружините отдолу, играх си сума ти време, обаче в момента е почти хоризонтален, съвсем лекичко задната част е вдигната, но не ми се иска да бутам още пружините, все пак е нова и не искам да я пр***а още отначало. Смъкнах леко надолу струните (от стъдовете на флойда), и сега се свири сравнително лесно Не знам кво още да кажа, просто много й се кефя и реших да се похваля Много, ама много й се кефя :) Ами 4естито и от мен!!!! Само 6те си позволя да ти кажа 4е за тази китара(твоятя имам впредвид),най добре 6те я усети6 с комплект струни 9-ки.Например Yngwie свири с 8-ци. От 10-ки нагоре са за китари с vintige tremolo...,за блус,...джаз т.н.... Пак 4естито! Да си я ползва6 със здраве!!! Което ми напомня, че докато бях с 8-ци нямах никакви грижи с тремолото, каквото и да го измъчвах винги се връщаше на нулата. Сега с 9-ките не се връща на 0-та ако го натисна и отпусна. Да не говорим, че с 8-ците можеще да се почувстват струните като се борави с ръчката, сега имам чувството че се боря със пружините на тремолото. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spotlight_kid Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 човече честита да ти е китарата и жив и здрав да си стържеш на нея....хъхъхъх уеко ти завиждам но не за китарата а за чувството да си вземеш китара баси и кефа е....тряа за целта да си купя неква за 30 лева Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistopheles Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 Е честито, а някаква идея какъв е модела ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 Честито ми ! )))) Имам нова китара :wow: Jackson, черен, обаче какъв модел точно е не мога да кажа, има формата на Dinky, със обърнатата глава на грифа, 22 прагчета, флойд роуз Можеш да разгледаш http://www.jacksonguitar.com/ и да видиш кой ти е модела Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 аз имах такава. модела е Js30 DK - много готина китарка. но я продадох наскоро. честита да ти е и да стържеш кораво Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 ... сега имам чувството че се боря със пружините на тремолото ... И аз предпо4итам по-меко тремоло (обикновено го ползвам с 2 пружини за струни с дебелина 0.009) А ина4е - 4естито на новособственика!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VeleV Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 (Редактирано) Честита да ти е и да я скъсваш от свирене. И аз имам същата и съм много доволен ( купих я от Stratocaster ). Мисля, че е тази http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...no=JS30DK_Dinky но е с тристепенен превключвател тип Фендер. Мойта поне. Още веднъж честито и много изяви с нея. Редактирано Август 5, 2005 от VeleV Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Old_Shetarhand Отговорено Август 5, 2005 Share Отговорено Август 5, 2005 Честито!! пожелавам ти много свирене!!и приятелски настроени съседи! аиде със здраве да стържеш!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stratocaster Отговорено Август 6, 2005 Share Отговорено Август 6, 2005 Честита да ти е и да я скъсваш от свирене. И аз имам същата и съм много доволен ( купих я от Stratocaster ). Мисля, че е тази http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...no=JS30DK_Dinky но е с тристепенен превключвател тип Фендер. Мойта поне. Още веднъж честито и много изяви с нея. радвам се че ти харесва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Август 6, 2005 Share Отговорено Август 6, 2005 Мисля, че е тази http://www.jacksonguitars.com/gear/gear.ph...no=JS30DK_Dinky Първо, мерси на всички Обаче, на инфото за тая китара на сайта (моята изглежда 99% като нея) пише, че е с 5-way pickup суичинг, а мойта е с 3 и пикъп селектора изглежда по-различно Сигурно е този модел, ако го предлагат и с различен пикъп селектор Още веднъж, мерси на всички Сега отивам да свиря, хехе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts