itilien Публикувано Юли 15, 2008 Публикувано Юли 15, 2008 Здравейте, общо взето съм доста бос откъм информация в областта на тия неща, а на вас сигурно ви е писнало от подобни въпрос, но все пак ми се струва, че е по-добре да попитам хора с опит Това което ми трябва е някаква звукова карта - която да отговаря на следните условия: - да има миди вход, за да закача клавир към нея. - латенцията да е достатъчно ниска, за да мога да свиря с клавира със софтуерни синтезатори в реално време. - не ми трябват много входове и изходи, дори един вход би свършил работа, ще включвам към него китарен процесор (Behringer V-Amp pro) - микрофони нямам намерение да включвам - може да е PCI - цената да е до около 200 лева - нямам особени изисквания за високо качество Мерси предварително Цитирай
patzo Отговорено Юли 15, 2008 Отговорено Юли 15, 2008 (Редактирано) За тези пари имаш 2 варианта според мен M-Audio - Audiophile 2496 PCI цък E-MU 0404 PCI цък Редактирано Юли 15, 2008 от patzo Цитирай
Baby Thomas Отговорено Юли 17, 2008 Отговорено Юли 17, 2008 Нашият съфорумник Ники123бг продава ето ТАЗИ чудесна карта. Препоръчвам и продукта и човека. Успех! Цитирай
Recommended Posts