Hillbilly Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 (Редактирано) За моя -не ти ли мяза на маса? Прилича ми на трикрака табуретка, от онея с дупката за захващане, ако се сещаш. Любимите ми столчета!Имам едно такова от дядо ми още.. Това е от новите евтини ЛП Студио модели ,които не са дебело лакирани,а само пръснати с нитроцелулозен лак. Винтижд лес пол-а има кленов топ(не съм сигурен може и фурнир да е)Фурнир е. Редактирано Март 5, 2009 от Hillbilly Цитирай
ultramega Отговорено Март 5, 2009 Отговорено Март 5, 2009 @ultramega Едното е Лес Пол копие, а другото Експлоурър копие. Добре че ми каза. От къв зор, го набърка тука на човека Винтидж-а, не знам! Не съм казал че китарата напомня мебел, заради това че едната шарка е обратно на другата. Само го отбелязах(Върни се и чети). От мебели поне разбирам(проектирам и произвеждам такива). Зебраното сега е много нашумял цвят и е на мода за мебелите Дебел слой лак обаче съвременните мебели нямат!(или с редки изключения) Секцията ми от 80-та година беше така. Казвам го само от естетична гледна точка. Как и колко дебелината на лака се отразява на звука не знам(имам бегла преценка , не съм уверен в нея), но не разполагайки с опита, бих се доверил на някой по моя преценка , който би могъл да знае. Може би не ми е мястото да се обаждам тук, след като не произвеждам китари, а мебели, обаче като гледам има и по недостойни от мен. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 14, 2009 Автор Отговорено Март 14, 2009 малко да преместя темата по напред Полирана вече остана само да и направя един гриф , нищо работа Цитирай
vlex Отговорено Март 14, 2009 Отговорено Март 14, 2009 Станала е... С какъв лак пръска? Сигурно си казал, но от толкова спам ще има да ровя повече отколкото да изчакам ти да си кажеш Поздрави, Влад Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 15, 2009 Автор Отговорено Март 15, 2009 полиестерен по горе бях бисал Започвам да и правя гриф.Намерил съм си явор за дръжката и кокобоа(кокоболо ли е кокобонго ли е и аз не знам) за фретборд ето снимки ако някой знае какво е може да сподели Цитирай
violins Отговорено Март 15, 2009 Отговорено Март 15, 2009 Това според твоите снимки е палмово дърво Цитирай
James Hetfield Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 (Редактирано) Бра'чед, абе нещо не разбрах какво не му беше наред на Експлорера. Иначе синята е станала брадва и половина, особено с тия мълнии по грифа... Едит: Разбрах. Мисля си, защо ти шарки не им праснеш един сънбърст? Редактирано Март 26, 2009 от James Hetfield Цитирай
BlindVictim Отговорено Март 26, 2009 Отговорено Март 26, 2009 малко да преместя темата по напред Полирана вече остана само да и направя един гриф , нищо работа Аз на тази бих й пръснал един сънбърст. Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 27, 2009 Автор Отговорено Март 27, 2009 Нещо се бъгва сайта за качване на снимки или форума. Някой от модераторите ако иска може да изтрие мацката, че много се разсейваме Цитирай
pioneer 306c Отговорено Март 29, 2009 Автор Отговорено Март 29, 2009 (Редактирано) Е то разведрява ама не е в темата за размисли Иначе може да се направи нова тема за изработка и извайване на женски форми та между другото малко да разведря обстановката с една малка заигравка тия дни гриф от 4 вида дървесина 2 вида орех ,палисандър и клен и още един от клен снимките не са с най добро качество но се ядват Редактирано Март 29, 2009 от pioneer 306c Цитирай
vlex Отговорено Март 29, 2009 Отговорено Март 29, 2009 Как фрезоваш каналите за тръс рода? Имаш водач/шаблон за обер фреза или имаш стационарна фреза и движиш по водач заготовката? Яки са станали. Мен ме притеснява малко шарения, но пък експериментите затова са експерименти Поздрави, Влад Цитирай
koceko Отговорено Март 30, 2009 Отговорено Март 30, 2009 евала, мен мн ми харесват китарките, а грифа на синията ми пълни душата представям си обложката на "ride the lightning btw снимката с мацката си е точно на място Цитирай
Recommended Posts