pioneer 306c Отговорено Юли 17, 2008 Автор Share Отговорено Юли 17, 2008 (Редактирано) Има предвид да сложиш прагчетата директно на грифа без фретборд. Аз лично не те съветвам, щото не би ми изглеждало готино поне на мен - ма тва е моето мнение и не ангажирам никого с него Поздрави, Влад На мен също няма да ми изглежда гот и поради тази причина ще има фретборд от орех байцван с някакъв тъмен отенък. Утре талпичките най-сетне отиват при дърводелеца да бъдат обработени та ще щракна някоя снимка в грубото им състояние. Та я кажете от къде да се снабдя с прагчета,ключове,бридж и разни дреболийки из Пловдив понеже отдавна не съм се занимавал с тази дейност има -няма 9-10г Редактирано Юли 17, 2008 от pioneer 306c Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 17, 2008 Share Отговорено Юли 17, 2008 ами в рф освен, ама скъпо тука - ако имаш мерак поръчай от нета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Юли 17, 2008 Share Отговорено Юли 17, 2008 Във Филхармонията, към 35-40 лв е комплект месингови медиум прагчета, мисля. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 17, 2008 Share Отговорено Юли 17, 2008 Бе по-добре се обади в РФ в софия и си поръчай каквото трябва - бачкат с еконт и всичко ще е точно, пък и на по-културни цени Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 17, 2008 Share Отговорено Юли 17, 2008 Във Филхармонията, към 35-40 лв е комплект месингови медиум прагчета, мисля. преди 2 месеца всички видове фендер и дънлоп в РФ бяха по 20-25лв - тъй като месинговите са по-нисък клас, не мисля за нормално да са 2 пъти по-скъпи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 18, 2008 Share Отговорено Юли 18, 2008 Аз месингова тел за позиции си взимам от Арлина в Младост, София за 7 ли бяха, за 9 ли, а има пръчки с различни размери (май бяха дънлоп, обаче не съм сигурен) по 60см дълги във Фактор по нещо от порядъка на 6-8-10лв (не помня вече, съжалявам, но мисля, че си бяха 6 кинта пръчката)... Другият вариант е наистина дънлоп/фендер пакетирани за 25-30 кинта от рф... Вече зависи кво търсиш. Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 18, 2008 Share Отговорено Юли 18, 2008 (Редактирано) Ako не ти трябват месингови, препоръчвам Boston - те са от хубава сплав, която е малко по-твърда(малко по-трудно се поставят, но издържат повече, според моя скромен опит, от дънлоп примерно) Фендер също са ОК. от Бостън, обаче има 10-на размера, които можеш да си избраш - това е главното предимство. Идват на релса. Редактирано Юли 18, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 18, 2008 Share Отговорено Юли 18, 2008 а месинговите някакво предимство имат ли и кои са по издръжливи? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 18, 2008 Share Отговорено Юли 18, 2008 Месинговите не са ли тия, които заводи Кремона и Пълдин използваха за техните китари и съответно прагчетата, които най-бързо се износват? Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Юли 18, 2008 Автор Share Отговорено Юли 18, 2008 Бе по-добре се обади в РФ в софия и си поръчай каквото трябва - бачкат с еконт и всичко ще е точно, пък и на по-културни цени Поздрави, Влад То хубаво да се обадя ама нали първо трябва да видя и после да поръчам ,но нещо не мога да открия сайта им или може би нямат такъв Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 18, 2008 Share Отговорено Юли 18, 2008 нямат, но имат магазин в Пловдив - отиди там най-добре има Fender Standard и Jumbo обикновено и могат да се поръчат и Vintage (малките), а това което харесвам на прагчетата Фендер, е че са огънати предварително - jumbo-12", standard-9.5" и vintage-7.25" Мисля че и Dunlop им се намират, ако искаш виж и във филхармонията Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pioneer 306c Отговорено Юли 20, 2008 Автор Share Отговорено Юли 20, 2008 Накиприх днес от РФ-Пловдив фендерски прагчета джъмбо 22кинта комплекта (24позиции). Също така взех гибсънски бридж(24лв) и фендерски 5 позиционнен ключ(17лв). Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 20, 2008 Share Отговорено Юли 20, 2008 "гибсънски бридж (24лв)" имаш в предвид tune-o-matic ли? Ако да за целия (със стоп бара) ли става въпрос - много евтино ми се струва Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vlex Отговорено Юли 21, 2008 Share Отговорено Юли 21, 2008 Aко е боди тру е възможно, въпреки че по спомен продаваха пръстените на фрезенките отделно, но може и да се бъркам... Поздрави, Влад Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Юли 21, 2008 Share Отговорено Юли 21, 2008 аз си купих такъв за 22лв от същия магазин, но това си е типичен фендерски фиксиран бридж, не гибсънски Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts