Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

много бързам и дори не знам парчето като хората и то се чува ама заминавам и викам да се изложа за последно преди отпуската ;) вокали няма но очаквайте след семица освен ако някой не реши да го изпее-дай боже

http://media.putfile.com/wait-and-bleed-instrumental

Отговорено

Добро изпълнение ;) Струва ми се само, че трябва да преместиш с MIDI едитор партията на солобарабанчето полутон надолу ако това е EzDrummer.... защото така е Rimshot - удар по периферията и звучи малко странно. Успех!

Отговорено (Редактирано)

Някой да ми каже как да изтегля проклетия файл.

Откакто промениха интерфейса на Putfile не мога да намеря проклетия бутон за Download.

В момента съм маааааааалко болен, но с удоволствие ще пробвам да изграча нещо след няколко дни. Не обещавам чудесни резултати.

P.S. - Стори ми се много добре направено. Соло барабана си звучи на място, според мен.

Редактирано от Valserp
Отговорено
Някой да ми каже как да изтегля проклетия файл.

Откакто промениха интерфейса на Putfile не мога да намеря проклетия бутон за Download.

В момента съм маааааааалко болен, но с удоволствие ще пробвам да изграча нещо след няколко дни. Не обещавам чудесни резултати.

P.S. - Стори ми се много добре направено. Соло барабана си звучи на място, според мен.

с удоволствие ще ти го пратя само ми кажи как става щото не съм много наясно

Отговорено

мно яко, супер. обаче барабанчето наистина съвсем леко звучи странно...а иначе самите китари с какво си ги записвал? - кубе и ефект или някакъв софт? напомнят ми доста Pantera

Отговорено
мно яко, супер. обаче барабанчето наистина съвсем леко звучи странно...а иначе самите китари с какво си ги записвал? - кубе и ефект или някакъв софт? напомнят ми доста Pantera

с warp vst и metal zone както винаги,аз друго и не ползвам щото още не съм много в час

Отговорено

незнам дали някой друг е правил това парче тук,но ти си се справил жестоко :cheers: и сега ако издереш и вокали ще се размажа

Отговорено
Много 'арно! Евалас! :greenangel:

сега ако му сложиш и един бас отгоре ще стане чудесно, че аз утре ще му пробвам едни вокалки :hooray: