Scavenger Публикувано Юли 12, 2008 Share Публикувано Юли 12, 2008 много бързам и дори не знам парчето като хората и то се чува ама заминавам и викам да се изложа за последно преди отпуската вокали няма но очаквайте след семица освен ако някой не реши да го изпее-дай боже http://media.putfile.com/wait-and-bleed-instrumental Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MR_STENCH Отговорено Юли 12, 2008 Share Отговорено Юли 12, 2008 Добро изпълнение Струва ми се само, че трябва да преместиш с MIDI едитор партията на солобарабанчето полутон надолу ако това е EzDrummer.... защото така е Rimshot - удар по периферията и звучи малко странно. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Valserp Отговорено Юли 12, 2008 Share Отговорено Юли 12, 2008 (Редактирано) Някой да ми каже как да изтегля проклетия файл. Откакто промениха интерфейса на Putfile не мога да намеря проклетия бутон за Download. В момента съм маааааааалко болен, но с удоволствие ще пробвам да изграча нещо след няколко дни. Не обещавам чудесни резултати. P.S. - Стори ми се много добре направено. Соло барабана си звучи на място, според мен. Редактирано Юли 12, 2008 от Valserp Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Юли 12, 2008 Автор Share Отговорено Юли 12, 2008 Някой да ми каже как да изтегля проклетия файл.Откакто промениха интерфейса на Putfile не мога да намеря проклетия бутон за Download. В момента съм маааааааалко болен, но с удоволствие ще пробвам да изграча нещо след няколко дни. Не обещавам чудесни резултати. P.S. - Стори ми се много добре направено. Соло барабана си звучи на място, според мен. с удоволствие ще ти го пратя само ми кажи как става щото не съм много наясно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chris_barnes Отговорено Юли 17, 2008 Share Отговорено Юли 17, 2008 мно яко, супер. обаче барабанчето наистина съвсем леко звучи странно...а иначе самите китари с какво си ги записвал? - кубе и ефект или някакъв софт? напомнят ми доста Pantera Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Юли 20, 2008 Автор Share Отговорено Юли 20, 2008 мно яко, супер. обаче барабанчето наистина съвсем леко звучи странно...а иначе самите китари с какво си ги записвал? - кубе и ефект или някакъв софт? напомнят ми доста Pantera с warp vst и metal zone както винаги,аз друго и не ползвам щото още не съм много в час Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Necrophagist Отговорено Юли 21, 2008 Share Отговорено Юли 21, 2008 определено звука идва от тези нещица. Никак не е зле Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tormentor Отговорено Юли 28, 2008 Share Отговорено Юли 28, 2008 незнам дали някой друг е правил това парче тук,но ти си се справил жестоко и сега ако издереш и вокали ще се размажа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simeon4o Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 И звукът и свиренето са на 6. Ай ся и ини вокали! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Юли 29, 2008 Share Отговорено Юли 29, 2008 Много 'арно! Евалас! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tormentor Отговорено Юли 31, 2008 Share Отговорено Юли 31, 2008 (Редактирано) аидееееееееееее вокалиииииииииии Редактирано Юли 31, 2008 от tormentor Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Юли 31, 2008 Автор Share Отговорено Юли 31, 2008 Много 'арно! Евалас! сега ако му сложиш и един бас отгоре ще стане чудесно, че аз утре ще му пробвам едни вокалки Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts