alexander anev Публикувано Юли 11, 2008 Публикувано Юли 11, 2008 (Редактирано) интересуват ме главно тези части: искам задължително да са от метал,защото мойте от пластмаса се счупиха даже без да ги пресилвам... Благодаря на всички отзовали се!а и магазин да е от софия и Редактирано Юли 11, 2008 от alexander anev Цитирай
FONTARA Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Отиваш в YAMAHA MUSIC STORE,и си ги поръчваш! Цитирай
alexander anev Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 това в дружба ли където е?а горе долу цената колко е? Цитирай
alexander anev Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 всъщност барабаните не са ямаха а просто съм дал пример с тях частта която ми трябва... Цитирай
Jorkata Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Възможно е даже да не се налага да ги поръчваш от фирмен магазин. Занеси един здрав обтегач при някой човек който изработва неща от метал (стругар например) и той най-малкото ще те насочи къде да намериш хора способни да го направят или той самият ще ти го изработи И едва ли ще е по-скъпо от това да поръчваш Аз имам Ямаха и след време вероятно ще ми се наложи да си правя такива...слаби са наистина....не са като на НЕОНГОДА на НЕГОВАТА ТАМА Цитирай
vihro Отговорено Юли 12, 2008 Отговорено Юли 12, 2008 Никой не може да ти помогне докато не снимаш точно какво се е счупило на ТВОИТЕ барабани,а не пример с някви други.Ямаха между другото,правят убийствено здрав хардуер-дори евтините неща не се чупят лесно.Освен това Динакорд отдавна са се отказали да внасят части за хардуера на Ямаха и аз съм търсел някои неща,но за по-малко от комплект направо не си мърдат задниците,за кабелен хай-хет Ямаха съм чакал повече от 6 месеца.Говори с "axel" той работи в магазина на Ямаха,но зависи и твоите каква марка са и какво точно представлява този детайл-какви са му размерите,разстоянията между отворите за окачването,вида на окачването и куп такива нещица.Може да намериш конкретния детайл в западен сайт за музикални инструменти.Стругар може само да ти омаже работата и разбие барабана,че повечето се пишат майстори,а не са.Ако все пак ти потрябва стругар,пиши ми ЛС и ще ти дам координати на добър такъв в София. Цитирай
Recommended Posts