Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 А на Ахат - Черната овца , къде е този GuitarPro файл , дето Baby Thomas иска да му слагам бас Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 (Редактирано) Качих я ТУК. Писал я е Marin 'DarK' Bezhanov <_dark> П.П. По принцип мога да вадя някои нещица, но специално тази ми е супер крива и не мога да се оправя. Не знам защо. Та всяка помощ би ми била от полза. Благодаря! Edit: Трябва ми бас-линията... Редактирано Април 6, 2006 от Baby Thomas Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Качих я ТУК и ТУК. Писал я е Marin 'DarK' Bezhanov <_dark> П.П. По принцип мога да вадя някои нещица, но специално тази ми е супер крива и не мога да се оправя. Не знам защо. Та всяка помощ би ми била от полза. Благодаря! Сега не разбрах какво да я направя Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Предния пост го едитнах, ама се засра много здраво. Качих я ТУК и ТУК. Трябва ми баса на тази песен. Ако някой го знае или може да го чуе и напише. Благодаря! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 6, 2006 Share Отговорено Април 6, 2006 Предния пост го едитнах, ама се засра много здраво. Качих я ТУК и ТУК. Трябва ми баса на тази песен. Ако някой го знае или може да го чуе и напише. Благодаря! Виж Това Еми той баса в известна степен го имаше там ... Аз го направих както аз го чувам . Също така добавих Strings Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
LOE Отговорено Април 7, 2006 Share Отговорено Април 7, 2006 @ LOE - Щом песента е елементарна за теб ще се радвам да помагаш ако искаш/имаш времето във ваденето на някои сола, както виждаш сме малко на брой ентусиастите (Killer, Baby Thomas, Ozzy,RockMan2005 ) на които ни се занимава и помощ не би била излишна. Аз лично много се изпотих на някои пасажи от Киората докато ги извадя, но тук опира строго индивидуално до техническо ниво и познания. Ще се радвам да извадиш нещо и да го споделиш с нас (казано с най-добри чувства) !!! Аз изобщо не съм слухар, един приятел го вади, имах предвид че е елементарно за свирене изобщо не съм си работил над слуха и даже взех да се замислям дали да не се позанимавам малко преди да съм оглушал съвсем :] Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2006 Share Отговорено Април 7, 2006 Еми той баса в известна степен го имаше там... Да, но само в известна! Припева го няма, а то точно то е проблема... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Април 7, 2006 Share Отговорено Април 7, 2006 Еми той баса в известна степен го имаше там... Да, но само в известна! Припева го няма, а то точно то е проблема... Тебе припева ли ти трябва ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 7, 2006 Share Отговорено Април 7, 2006 Емиии, не само, но другото го има в по-голямата си част, а и е по-лесно да се извади, че са само Е-та... Абе каквото да е - все ще е добре дошло! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Април 14, 2006 Share Отговорено Април 14, 2006 (Редактирано) Абе така и така сте извадили солото, дали ще може да извадите и табнете другите части от песента ? едит: за Вярвам в теб става дума Редактирано Април 14, 2006 от _-BlackDragon-_ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2006 Share Отговорено Април 15, 2006 Еми другите части са същите почти... Акордната прогресия е пак Ам, С, G. Е, има малко врътки, ама... Аз лично брадясах да я слушам, докато разписвах солото, та нещо не ми се хваща и останалото. Ети ти малко типс: Вярвам в теб - Акорди и текст Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Април 15, 2006 Share Отговорено Април 15, 2006 Данке. А тва 'p i m a m i p i ', 'p i m a ' и ръката горе имат ли нещо общо с песнята ? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Април 15, 2006 Share Отговорено Април 15, 2006 Да, това са разлаганията, които се ползват. Буквите с които започват имената на пръстите на дясната ръка: P - pulgar (палец) I - indice (показалец) M - medio (среден) A - anonimo (безименен) Съответно разписаната комбинация показва в каква последователност да се "ползват" пръстите... П.П. Тия неща не съм ги измислил аз, от книгите на Юли Марков са. Сканирани са повечето и скоро ще ги пусна за всички начинаещи и не толкова... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Април 15, 2006 Share Отговорено Април 15, 2006 Да, това са разлаганията, които се ползват. Буквите с които започват имената на пръстите на дясната ръка:P - pulgar (палец) I - indice (показалец) M - medio (среден) A - anonimo (безименен) Съответно разписаната комбинация показва в каква последователност да се "ползват" пръстите... П.П. Тия неща не съм ги измислил аз, от книгите на Юли Марков са. Сканирани са повечето и скоро ще ги пусна за всички начинаещи и не толкова... аааа, това не се бях сетил, знаех си че са пръсти, И-индекс, М-мидъл, ама А и Р не ми се вързваха Мерси отново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Камен Недев Отговорено Декември 23, 2008 Share Отговорено Декември 23, 2008 Здравейте, много се извинявам, но се обседебен от солото на песента, уви, способностите ми не ми позволяват да си го изкарам сам. Чудя се, дали бихте могли да ми помогнете с някакъв активен линк, примерно : ) Амин! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts