kitaratapesho Отговорено Октомври 17, 2006 Автор Отговорено Октомври 17, 2006 здравейте вчера ми разказаха още една история от живота на грешния Пламен Бързийски, известен още като "поредния измамник" : частно парти в хотел Кемпински, дует класически музикантки - флейта и китара, уговорено заплащане - скромно,но какво да се прави. всичко върви супер, до момента, в който Пламен си тръгва преди края на третата серия на музикантите (с хонорара им).....следва обичайното покриване със затворени телефони, измислени командировки в провинцията, абе актьорско майсторство ....... еми кво да го правиш.... измамник.... явно все още има хора, които не са чули за изпълненията на Пламен Бързийски и му се доверяват - нека да поправим това - казвайте за него на всеки, който има нещо общо с музикалния бизнес.... да спрем измамниците... поздрави Петър Цитирай
Fortissimo Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 Аве тоя Пламен бой не е ли ял, мамка му. За такива изпълнения може някой път да си тръгне и без ушна мида, ама не е попаднал още на човека. Цитирай
Vlad Отговорено Октомври 17, 2006 Отговорено Октомври 17, 2006 (Редактирано) Защото в повечето случаи вербува студенти, които са зависими от него /или поне той ги убеждава в това/. Нека пак кажем името му - ПЛАМЕН БЪРЗИЙСКИ П.П. Не е луд тоя, дето яде зелника, а тоя дето му го дава! В. Редактирано Октомври 17, 2006 от Vlad Цитирай
starfish Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Едва ли ще издаде скоро нещо, тъй като се занимава вече с друг бизнес. А го заядохме, защото също е от хората, които обичат да лъжат и да си изкарват лесно парите на гърба на други артисти. Аз съм препатил, затова казвам, не си говоря наизуст. И аз съм чувал че лъже, аз съм свирил известно време с него, кефеше се че съм фен на Малмстийн, и постоянно се надсвирвахме, никога не ме е излъгал. Като китарист, незнам що зи критерии имате, но аз съм свирил с много от най-добрите в България, и той определено е сред тях. Чух после че излъгал басиста си с някви обещания за работа в чужбина, после докато бях в КОНКУРЕНТ разбрах че е предлагал да ни уреди работа в ГРЕНЛАНДИЯ... но докато бях с него не мога да се оплача! Цитирай
Vlad Отговорено Декември 12, 2006 Отговорено Декември 12, 2006 Не става ясно от цитата за кого говориш, което не е коректно спрямо темата. Не знам за Бисер Рачев, но БЪРЗИЙСКАТА РАБОТА СИ Е БЪРЗИЙСКА РАБОТА! Цитирай
TerminalFrost Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Абе, ако всичко, което пишете за тоя Пламен Бързийски не е фолклор, няма ли да се намери някой да го рита между краката най-после? Цитирай
kitaratapesho Отговорено Декември 13, 2006 Автор Отговорено Декември 13, 2006 абе то принципно това не е работа на музикантите, а на ченгетата, ама в един по-добър свят ако се сещаш...... Цитирай
ronia Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 Абе и тази тема ще свърши доста работа, струва ми се... Цитирай
pedrocam Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Как изглежда тоз гусин Бързийски? Защото е възможно и да се представя с друго име вече, след толкова печална слава... Цитирай
martist Отговорено Януари 16, 2007 Отговорено Януари 16, 2007 Ако си гледал рекламата на Водка Селект с многото хора дет пеят.Е там по средата най-отпред има един като кондуктор ли е полицай ли пощалЙон ли незнам(бре къде е ер малък).В син костюм.Те тава е тоя гад!!! Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 31, 2007 Отговорено Януари 31, 2007 Още ли се разправяте с тоя боклук, аз си мислех, че някой е поиступал прахта от него Досега ако беше в Филибето някой щеше да го е пратил в хирургиите на Пещерско шосе /Пловдивският Пиругов/ Цитирай
IgniteAll Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 Дотук аз чета и се чудя... Не защо не са го набили, това е груба мярка, която може да завърши зле! Става дума, защо не са се събрали потърпевшите и не са подали по една жалба спрямо този сладур?!? Така е нормално да се реагира. Има много засегнати, има съд! Няма документи, има свидетели! Тук ако има и правно информирани хора, защо не се изкажат. Така ще е най-лесно. Ако някой чете тази тема и е бил засегнат лично, само му става криво, заради съдбата му. Малко хора са учени или не се страхуват да си търсят правата в тази държава. Но така прокопсват мошениците! Правете си сметките! Студенти или не, имайте си достойнството! Наистина много е точна приказката за баницата! Цитирай
Old_Shetarhand Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 П.П.Не е луд тоя, дето яде зелника, а тоя дето му го дава! В. Оп чо'еко не мога да се съглася с тебе.....защото според мен някой пич мое и радиационно зеле да продава но Оня който Отиде и го купи това зеле е лудия.....а не тоя че го продава.....Обаче както и да е...... Оооо подкрепям Викторчо - Сберете се......било то да го друснете едно убаво...или да подадете жалба.....но не трябва да се Оставят така нещата Цитирай
stratocaster Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 ми аз съм на мнение, че тези неща се решават с груба сила, ама все ме изкарват антихуманен и краен седете тогаа и го гледайте как мами и краде от музиканти да го бехте потрошили 15 пъти вече Цитирай
wessy Отговорено Февруари 4, 2007 Отговорено Февруари 4, 2007 Антихуманно е да! Ама кфо ви пука! Убийте го хуманно хахахахахха Цитирай
Recommended Posts