dobromir Публикувано Юли 8, 2008 Share Публикувано Юли 8, 2008 Искам да попитам някои дали знае за конвертор които може да ми конвертира звука от кавал в реално време без закъснение.Искам от аналогов сигнал да го направи цифров от там нататък аз ще си взема модул за семпли.Само искам да разбера с какъв конвертор мога да го направя това от жак да излиза миди 5-ица но без да има закъснение и за какви пари говорим долу горе Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юли 8, 2008 Share Отговорено Юли 8, 2008 потърси с чичко Гугъл audio to MIDI converter Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dobromir Отговорено Юли 8, 2008 Автор Share Отговорено Юли 8, 2008 Търсих много но ми изкарва само програми.не ми вършат работа затова писах тук.може би някой да знае.Някои китарист може да го е пробвал защото чух че на китара ставало трябва ми само модела на конвертера и аз ще потърся.щом на китара става и за кавала трябва да стане Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 Тук има подробна информация за повечето модели китарни МИДИ контролери и синтезатори. Но не мисля, че ще ти свършат работа - на китарите се слага допълнителен адаптор, който преобразува сигналите от всяка струна. http://jpsongs.com/troubadortech/mgtr.htm По-добре виж това: http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/Conten...L%253DN,00.html Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 9, 2008 Share Отговорено Юли 9, 2008 Трябва ти това: АКАИ уинд котролер - има си и саунди в него и т.н. Около 1000 лв. е мисля. Иначе не съм чувал и не знам да има модулни уинд контролери, т.е. такива, които да монтираш на собствения си инструмент ... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts