jFog Публикувано Август 1, 2005 Публикувано Август 1, 2005 става въпрос за това нещо.... ако някой може да ме упъти към подходящия човек да свирне , или подходящия човек може да драсне едно ЛС да се разберем. Може и една Уарлок глава да и сложим да не е без хич ай сега щи си я фотошоп-на гледах я в продължение на 15 минути... Цитирай
the_gorer Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 (Редактирано) Фог, pacman изработва китари. Разгледай негови неща в раздела. А тази китарка е *ДЗЛА*, та дрънка. Ако си падаш по темата за Дракула в китаростроенето, може да помислиш да си сглобиш и е те тая: Казва се The Impaler. Дизайнът и изпълнението са на едно хлапе от форума на ProjectGuitar. Само трябва да си я фотошопнеш в черно, щото не им отива розовото на такъв вид китари Редактирано Август 1, 2005 от the_gorer Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Втората китара е много маняшка, но като гледам колко релеф има по първата...тва чудо ще струва майка си и баща си! Иначе за препоръчване и аз мога да ти препоръчам лютиера, който направи моята китара - Диката. Ако се навие да изработи подобно нещо, ще изглежда точно като оригинала...обаче наистина не ми се мисли колко би струвала изработката на тва чудовище Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 (за да не отварям нова тема със същото заглавие, надявам се jFog да няма против) Гледам я от седмици и се чудя как да направя така, че да изкарвам достатъчно пари, за да си я купя, само 2,499$... LTD-то пък е 1,349$. Ако има хора, които правят китари и някой би се заел с направата на дубликат, нека сподели колко би струвало подобно нещо и изобщо възможно ли е? Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) (за да не отварям нова тема със същото заглавие, надявам се jFog да няма против) Гледам я от седмици и се чудя как да направя така, че да изкарвам достатъчно пари, за да си я купя, само 2,499$... LTD-то пък е 1,349$. Ако има хора, които правят китари и някой би се заел с направата на дубликат, нека сподели колко би струвало подобно нещо и изобщо възможно ли е? Е, тази си е съвсем направима Ако се интересуваш, пиши на ПМ да ти дам координатите на Диката Ето снимки на моята китара и на други негови инструменти :guitar: edit: тази китара определено ще ти излезе до 1000 лв. с поне едно EMG Редактирано Август 2, 2005 от Burton Цитирай
VOSTOK Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Със сигурност няма да мога да му се обадя преди коледа, тогава около премиите (дай боже) ще мога да мисля в посока 1000 лева... Но определено това е цена, за която поне мога да мисля без пристъпи на задушаване, не е като 2500 долара... Цитирай
metalhammer Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 става въпрос за това нещо.... ако някой може да ме упъти към подходящия човек да свирне , или подходящия човек може да драсне едно ЛС да се разберем. Може и една Уарлок глава да и сложим да не е без хич ай сега щи си я фотошоп-на гледах я в продължение на 15 минути... Имаше едно момче от софия което беше направило подобна китра но трябва да намеря снимката и да я сканирам да видите . Цитирай
Bay Emo Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Този човек наистина е Майстор. С удоволствие бих свирил на негов инструмент. Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Този човек наистина е Майстор. С удоволствие бих свирил на негов инструмент. Уточни кой от всички?! Цитирай
npace Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 ето тоя пич ако може да ми направи копие на Ibanez IC400 или ICX220...евала Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 ето тоя пич ако може да ми направи копие на Ibanez IC400 или ICX220...евала Можеш да си сигурен Моята китара е точно копие /до милиметри/ на Jackson Kelly, само че с дървесен цвят Цитирай
npace Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 естествено следващите 2 въпроса са за колко пари? колко време има до коледа Цитирай
Burton Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 (Редактирано) колко време има до коледа Тук е време да кажа колко луд ти е ника! Получават се некви брутални съчетания като горното Евала! Китарата ми излезе 900лв. изработка + части, в това число задния адаптор, който е DiMarzio Norton...както и да го погледнеш излиза много по-на-далавера от заводския модел Ако ти се четат подробности - http://forum.muzikant.org/index.php?showtopic=1943 Редактирано Август 2, 2005 от Burton Цитирай
jFog Отговорено Август 2, 2005 Автор Отговорено Август 2, 2005 Сега мислейки нещата два пъти май по вече ми харесва релефа от колкото формата като цяло.Ако човека е навит и може да го направи формата ще я доуредим.Разбира се стига да е възможно..че наистина незнам как се прави това чудо така..с тоя релеф направо ме пратиха в пета глуха.. Восток дерзай батка.. тая и тя струва от 2 000$ на горе...дано се свържеш с правилния човек и ти. по късно днес или утре най много ще сложа един фотошопнат римейк на китарата със формата която искам А дано изкочи мераклия да я направи Цитирай
разбойник Отговорено Август 2, 2005 Отговорено Август 2, 2005 Съгласен с Бъртън, Диката копира МНОГО добре и може да докара вида 1:1. За китарата на VOSTOK - тук има пинизи в боядисването. Не знам дали и колко е трудно да се постигне този ефект, но си трябва майсторлък. Цитирай
Recommended Posts