Burton Публикувано Март 3, 2005 Публикувано Март 3, 2005 Най после и моето китарче е завършено! В тоя момент просто няма по-щастлив човек от мен!!! Направо ша са побъркам! :inlove: :inlove: :inlove: Ето малко снимки тук тяло - ash гриф - maple фингърборд - ebony ключове и single-locking floyd на Boston адаптори - за момента JHS /и аз не ги знам к`ви са/, след 1 месец задния ще го сменя с DiMarzio Norton /с любезното спомоществувателство на Yiwigi/ Много ще се радвам да кажете дали ви харесва и т.н....аз лично се разбивам от кеф, ама то нормално Хвала и вечна благодарност на Делян Обретенов - Диката, който направи този мой dream to come true! ДИКАТА RULEZ!!! Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Браво, Сине, много се радвам за теб ей! Сега да даваш от време на време и аз да дрънкам на нея! Това на шега. А сериозно: супер е, че вече си с една мечта по-малко и една невероятна китара в повече!! Дерзай и да станеш поне като Джейсън Бейкър Цитирай
Topsun Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 еййййй!луда китара имаш!честита да ти е и много да свириш на нея!диката е луд.който иска да пише едно РМ на мен или на Burton за координати на диката. Цитирай
Yiwigi Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 А за майстора на китарчето можем да кажем само: Цитирай
anadem Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 айде честито и да я скъсаш от свирене :guitar: :guitar: :guitar: а този Диката да е жив и здрав и да прави още такива изродии Цитирай
AXE Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Тоя въпросния Диката разбрах че май имал сайт!? Някой да го шерне? Или поне някакви ориентировъчни цени. А тая китарка колко ти излезе? И как е грифа? И примерно ако трябва да я сравниш с оригинален Jackson? Обмислям в момента как да похарча едни пари дето още ги нямам Та се колебая - адаптери/нова китара/поръчкова китара и затва така разпитвам Цитирай
Dylan_101 Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Yehaa, верно, направо страхотно изглежда. Доколкото мога да видя изработката е перфектна. Пусни ми моля те РМ с координатите на този лютиер, че мисля да си сменя фретборда с абаносов. Цитирай
Fenix Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 It looks.... EVIL :twisted: :twisted: :twisted: Цитирай
stratocaster Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 адаптори - за момента JHS /и аз не ги знам к`ви са/ тия адапторчета JSH са готини. аз сложих такива преди време на стария ми скуайър и сум пре доволен. е не са димарцио ама стават определено. аиде да ти е честита и със здраве да свириш!!!!!!! Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Изглежда супер. Особено грифа - тези белите хави по края са много зарибяващи и ги има само на скъпите китари. Електрониката как е? Щото мисля да го потърся тоя човек да ми направи setup на китарата и да ми смени електрониката, че шуми. Поздрави за китарата! Цитирай
AXE Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Изглежда супер. Особено грифа - тези белите хави по края са много зарибяващи и ги има само на скъпите китари. Моята има Макар че не знам за кво са Цитирай
ProjectHamsterdam Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 За красота? Май му викат binding, има китари, които са "поръбени" с такова чудо по цялото тяло. Те са по-скъпите. Примерно USA-made BC Rich-овете имат 1-2 такива модела. Иначе пак да повторя, тоя custom е трепач! Цитирай
Burton Отговорено Март 3, 2005 Автор Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) Тоя въпросния Диката разбрах че май имал сайт!? Някой да го шерне? Или поне някакви ориентировъчни цени. А тая китарка колко ти излезе? И как е грифа? И примерно ако трябва да я сравниш с оригинален Jackson? Обмислям в момента как да похарча едни пари дето още ги нямам Та се колебая - адаптери/нова китара/поръчкова китара и затва така разпитвам За сайт- виж това тук , друг не знам лично... ТУК съм качил малко повече снимки на негови китари Инъче китарата ми излезе около 800лв. обаче само с единия баламски адаптор...с DiMarcio-то ще стане към 900... за грифа...аз от днес съм малко или много пристрастен, това е ясно, но лично мисля че ако не по-добър, този по нищо не отстъпва на един Jackson-ски от 1500лв. например...просто човека си има технология на изработка и явно знае как да направи грифа наистина мек и удобен :guitar: Свирил съм на висок клас Ibanez и Yamaha - определено като удобство грифа не отстъпва по нищо! А за сравнението с Jackson...пак искам да подчертая че съм пристрастен и нека никой да не се сърди, но мисля че тази китара е доста по-добра от въпросния модел,който преди исках да си купувам за 1000лв...като дървения, гриф и т.н. Това обаче си е лично мое мнение разбира се! Много благодаря на всички за пожеланията! Радвам се че ви харесва! Редактирано Март 3, 2005 от Burton Цитирай
DeathZone Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 (Редактирано) китарата е направо убийствена ....... да я ползваш със здраве ... аааааа е време е и аватара си да смениш :green: :green: :green: :green: Редактирано Март 3, 2005 от DeathZone Цитирай
Delyan Отговорено Март 3, 2005 Отговорено Март 3, 2005 Лелееееееее ... Малииииииииииииии Жестоко изглежда!!! Със здраве да си я ползваш!!! Цитирай
Recommended Posts