zanev 70 Публикувано Юли 6, 2008 Публикувано Юли 6, 2008 .... Здравейте на всички .Та питането както вероятно сте прочели в заглавието е относно процесорите BOSS Me 50 и по новия BOSS Me 20 ... чувал съм мнения че и двата процесора са направени за свирене само в кубета или глави с колони съответно и , че не стават за директен запис в комп , защото нямали спийкър симулации или нещо от този род - вярно ли е това .. ... ........ще съм много признателен ако някой , който има съответните процесори врътне някое демо записче на примерни присети - например 20-30 секунди хеви ритъм , малко соло и клийн китара с хорусче и дилей да речем , въобще не задължително да има акомпанимент , даже е по добре да няма за да се чуе по добре , като идеята е да ги запише с процесор директно включен в компа - без кубета ,микрофони и т.н. ... ..........в нета има много демота , но никъде не видях демо в което ясно да се вижда кабел отиваш или неотиваш към компютър , пък и в последно време не вярвам много на официални демота .... ..................това е накратко . благодаря предварително ..... ..........живи и здрави . Цеко Цитирай
Janick_Gers Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 (Редактирано) Аз имам Бос МЕ50 и това, че няма симулации е вярно. Имам записи с него. Всичките са от кубе. Ако искаш семпли, ще кача в съответния раздел, само трябва да ги конвертна, че са .wav А колкото до това как звучи без кубе, ами наистина е гадно. Ще направя бързи семпли и на този вариант. Още днес, малко по-късно след обяд очаквай семпли в съответния раздел Надявам се да съм помогнал Редактирано Юли 6, 2008 от Janick_Gers Цитирай
AFTER-THE-RAIN Отговорено Юли 6, 2008 Отговорено Юли 6, 2008 zanev 70, ако искаш драсни едно ЛС. Имам точно такива записи директно в ПЦ-то със стария ми проФесор МЕ-50.. Поздрави Цитирай
Recommended Posts