Mogila Публикувано Юли 3, 2008 Публикувано Юли 3, 2008 (Редактирано) какво мислите за Барабан4етата Мапех?Доста време си търсих готино snare и ги видях в БГ магазин за по 200-250 лева.Изобщо не я оби4ам тая фирма,но като 4ух как зву4ат веднага си взех едно 12х7 Maple за към 240 лева.Пробвал съм доста марки и мисля,4е тези изобщо не отстъпват на другите марки които са по 500-600$.Аиде кажете какво мислите Редактирано Юли 3, 2008 от Mogila Цитирай
boreto Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 От къде го докопа този размер и коя серия е барабанчето про или Black panther? Аз много харесах барабанчето към един сет Мапекс Сатурн. Мега яко барабанче. А и серията Сатурн звучат доста гот. Цитирай
Mogila Отговорено Юли 3, 2008 Автор Отговорено Юли 3, 2008 Пффф написал съм Баранчета...тея йероглифи ж клавиатурата направо ми разказват играта... Цитирай
Mogila Отговорено Юли 3, 2008 Автор Отговорено Юли 3, 2008 От къде го докопа този размер и коя серия е барабанчето про или Black panther? Аз много харесах барабанчето към един сет Мапекс Сатурн. Мега яко барабанче. А и серията Сатурн звучат доста гот. Pro e.Преди свирих с Premier 12х7 и много ми хареса оба4е не ми се даваха 500$ да си го купя.Това сега зву4и дори по добре от Premiera Цитирай
ilianski Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Не си сбъркал че си го взел аз съм много доволен от тяхните барабани и съм свирил с MAPEX Maple - мисля че беше и ми хареса доста като имаш предвид, че в момента ползвам соло на TAMA от полу-професионалните серии. Тъй че да ти е честито и си го ползвай със здраве!!! Цитирай
GroOveR Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 Пффф написал съм Баранчета...тея йероглифи ж клавиатурата направо ми разказват играта... Разбираме се спокойно Демокрация...менструация......няма значение,важното е кръв да се лее Иначе барабанчето си е много гот. More power-More sound! Честито Цитирай
Recommended Posts