stratevcaster2 Публикувано Юли 1, 2008 Публикувано Юли 1, 2008 Доста магазини обиколих , доста теми и така и не открих това което търся . А то е процесор в които да се помещава звучене от сорта на Cannibal corpse, slayer. Препоръчаите ми . Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 1, 2008 Отговорено Юли 1, 2008 то за такова звучене ти трябва и добър адаптер най-малко...а и предкитарния модул е важен ама Digitech GNX серията са доста добри, щото не са обикновените RP-та, а са PRO и са 24 битови. Аз имам GNX 3 и съм супер доволен. А иначе ако си с по-ограничен бюджет земи една ZOOM 505тица и свиркай Много жица има в тоя процесор, много повече от всеки в неговия клас..не ги слушай тука кво ти разправят, че това не било марка...не е верно Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юли 2, 2008 Автор Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) Адаптера е Emg-81, a пари някъде около 800 лева . Мерси за инфото , ще ида да го пробвам GNXa. Редактирано Юли 2, 2008 от stratevcaster2 Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) Line6, Vox???? За типичното тежко звучене -първо смени китарата. Нещо по-късомензурно стил ЛП.... Не знам с този скуаер доколко можеш да звучиш като тези групи, ако щеш и по 3 EMG-та едно върху друго да му сложиш... Редактирано Юли 2, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 наистина си вземи по добре китара,някаква да е различна от fender аз ти препоръчвам или Line6 или Boss Gt8(с такъв свиря аз и няма как да не ти го препоръчам ). Иначе с тия пари може да си купиш хем добра китара,хем и някаква машинка с коя пак да се получи звучец с който да се учиш Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Юли 2, 2008 Автор Отговорено Юли 2, 2008 не говорим за китарка . Просто ми трябваше процесор с достатъчно геин . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) И ZOOM707II има достатъчно гейн. Ако това е въпроса.... Редактирано Юли 2, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Slacoth Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 Доста магазини обиколих , доста теми и така и не открих това което търся . А то е процесор в които да се помещава звучене от сорта на Cannibal corpse, slayer. Препоръчаите ми . Според мене,звученето на тези две групи които си посочил е много различно.Предполагам че някъде се предлага вече някаква дистер машина, комбинираща много типове дисторшъни, (DF7 не ме кефи), но аз съм сменил доста дисторшън ефекти, защото също свиря метъл, и съм се убедил че за крайното звучене дистъра дава само искрата, а другото оформяне става с компресор отпред и еквалайзер отзад. Иначе сигурно е яко да си заделил толкова пари за хубав процесор, не бързай с избора. Цитирай
sevenstring Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 (Редактирано) Line 6 Pod XT (Live) (гейн да искаш, особено ако има инсталиран Metal Pack!) или Digitech GNX 3+ (не съм пробвал Digi-та лично, но според това, което съм чел, май са добри за целта). Pod XT Live вече се продава втора ръка във форума даже за 500-600 лв. Vox и Cannibal Corpse ... определено не мисля. Редактирано Юли 2, 2008 от sevenstring Цитирай
ceco milanov Отговорено Юли 2, 2008 Отговорено Юли 2, 2008 А като стана дума за Zoom. Ще си разреша да питам тука. Някой знае ли къде продават Zoom 505II - нов? И каква му е цената? Цитирай
chris_barnes Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 А като стана дума за Zoom.Ще си разреша да питам тука. Някой знае ли къде продават Zoom 505II - нов? И каква му е цената? в малкия Цум съм виждал, и в Фактор. Цената май беше 120-130 Цитирай
Necrophagist Отговорено Юли 3, 2008 Отговорено Юли 3, 2008 аз имам един такъв,но се чудя да го махна ли.2-ра ръка едва ли повече от 50 лв мога да му взема,затова май по-добре да си седи при мен Цитирай
Recommended Posts