Icarus Публикувано Юни 30, 2008 Публикувано Юни 30, 2008 Ами аз продължавам да се мъча да изкарвам звук през безплатни неща, само че съм доста далеч от успехите на Налбантов, за съжаление.. Anyway, чейнът е следният: китара -> Наудио С-Амп (в случая го използвам само като преамп заради 10 годишната вградена 'звукова пръчка') -> Reaper (ето и безплатните вст ефекти, подредени както следва - Auto-Gate Expander; Pushtec EQ; Chorus CH-2; Voxengo Tempo Delay; Simple Guitar Combo; Studioverb). Щайгата ми е пределно слаба (Duron 800MHz, 384 SD RAM на 133 MHz, вградена AC97 карта..) и все пак с ASIO4ALL става за свирене в реално време, макар че като заредя горния чейн ако пусна и дори един Notepad отгоре, всичко заминава). Крънч Хай гейн Лично аз повече съм доволен от крънча - тези драйвове все не мога да ги нацеля и звучат плоско. Ама става, като за ей тъй, за без пари Цитирай
Icarus Отговорено Юни 30, 2008 Автор Отговорено Юни 30, 2008 Така е, става. Малко е мазало, но за разцъкване вкъщи на слушалки е бомба. След доста ръчкане на гитарриг 2 стигнах до извода, че това е по-гот. А и е безплатно - както плъгините, така и вст хоста. А ако се набичи и гейна от С-ампа, става нЕкаква лудница, нЕкакъФ аТ Цитирай
Recommended Posts