Oxus Публикувано Юни 30, 2008 Публикувано Юни 30, 2008 Здравейте колеги! Търся програма която да вкарва качествено ехо веднага на микрофона. По-приятно е с ехо като свириш . И ми трябва само за това , едно просто ехо. Много ще съм благодарен и ми трябва само името на програмката. Цитирай
NOKIA Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 Всяка хостваща програма, може да сентва fx ефекти към траковете, в твоя случай, най-добре си намери Steinberg Cubase. Тя си има плъгини, правиш трак даваш мониторинг на трака, сендваш му там малко реверб, дилей... Абе ако не си разбрал, няма как да ти обесня, виждам, че не си от най-знаещите... Sorry Цитирай
synchu Отговорено Юни 30, 2008 Отговорено Юни 30, 2008 ^Поне е грамотен. Oxus, какво използваш в момента като хардуер (аудио интерфейс или както е популярно - звукова карта), за да влезе, образно казано звукът от микрофона в компютъра? И използваш ли към момента някакъв звукозаписен софтуер? Цитирай
Oxus Отговорено Юли 13, 2008 Автор Отговорено Юли 13, 2008 ^Поне е грамотен. Oxus, какво използваш в момента като хардуер (аудио интерфейс или както е популярно - звукова карта), за да влезе, образно казано звукът от микрофона в компютъра? И използваш ли към момента някакъв звукозаписен софтуер? Здрасти! В момента използвам едно старо ехо Вермона, вързал съм към него микрофон. А за звуковата карта какво значение има? А мисля че не сте ме разбрали правилно от писанието на хостващия,сендващ fx ефекти към тракове,плъгън,мониторинг NOKIA . На мен ми трябва програма за директно ехо, а не като запиша парчето и после да му сложа ехо. Иначе НОКИЯ хостването,сендването, плъгин,мониторинг и аз мога да пиша така гъзарски ,ма никой няма да ме разбере! И някои думи като твойта плъгин по-добре си я пиши на английски Plugin, че иначе е смешно Цитирай
synchu Отговорено Юли 13, 2008 Отговорено Юли 13, 2008 Има съществено значение звуковата карта Най-вече от гледна точка на закъснението (latency). Иначе всеки един стандартен хост (DAW - Cubase, Sonar, Reaper, Samplitude, Logic, ProTools, etc) има вградени ефекти и възможности за мониторинг на входния сигнал, прекаран през вградените му ефекти, в твоя случай ехо. Цитирай
Recommended Posts