pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Ето и моят принос към темата.Преди това да кажа ЕВАЛА на добрите попадения на Данчо/Паскалеро,Пепи и Спотлайт Кид Моят подход е малко по нестандартен,като акустичните китари всичи почти до една бяха обработени звуково,за да не приличат на себе си.Тъй че освен електронните барабани,перкусий и бас всички други звуци са акустична китара мината/или не през софтуерни плъг-ини: Akutronika Владо Владо много е готино парчето-оргинално е! Само че ми се стори много късо-може би защото ме изкефи и ми се иска да се доразвие още! Цитирай
Black Bird Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 (Редактирано) " Докажете колко сте добри." Майстори сте да еба! Нема майтап тука! :green: Редактирано Август 10, 2005 от Nalbantov Цитирай
niki123bg Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Евала хора, страшно яки неща правите Жалко, че заглавието на темата е така хапливо, иначе идеята е добра Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Здравейте приятели. Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC Цитирай
Geo Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Много приятно и бих казал кристално като съвкупност от замисъл и изпълнение.Много ми хареса и ти благодаря за приятните емоции. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 ... Жалко, че заглавието на темата е така хапливо, иначе идеята е добра ... Е, сега... Не превеждай буквално нещата, затова в заглавието има и усмивка, да напомни за "по ведър" превод Всеки разбира, че не става дума за никакво доказване... Става дума за това КОЕТО СТАНА с тази тема! А то си е много гот и от полза за всички! Цитирай
adXok Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Pepislang, нямам никакви забележки относно звученето... но виж за стила!? Много на Брайън Хюс (Brian Hughes) ми прилича, a той ми е доста скучноватичък и скучен! Ама ако те кефи тоя стил... Браво, постигнал си го. Сега какво ще правиш?! Цитирай
Egon Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Бе аз нещо не се ориентирам тука...къде ги пускате тези парчета, та да ги сваляме, че нещо не схващам... Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Ето и моят принос към темата.Преди това да кажа ЕВАЛА на добрите попадения на Данчо/Паскалеро,Пепи и Спотлайт Кид Моят подход е малко по нестандартен,като акустичните китари всичи почти до една бяха обработени звуково,за да не приличат на себе си.Тъй че освен електронните барабани,перкусий и бас всички други звуци са акустична китара мината/или не през софтуерни плъг-ини: Akutronika Владо Много интересно парче , много ми харесва , ма кратичко Оххх тва блусче , няма бягане от него ...... и на мен ми е първата любов Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC 1-во място без конкуренция ............. Много нависоко качи лентата .... ааа не са хубави тези неща ........ Убийствена музика .......... Цитирай
Egon Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Ехоооо...не сте много отзивчиви днес. Помогнете ми де Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Ехоооо...не сте много отзивчиви днес. Помогнете ми де само секунда и ще ти пусна в един пост всички линкове дотук Цитирай
adXok Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Egon, 1. Oтиваш на: www.gmail.com 2. При Username пишеш: muzikant.org 3. При Password пишеш: mymusic 4. Натискаш Enter (Return) Като влезеш ще видиш много парчета, а вляво със зелн цвят и асоциираните с групи от парчета "лейбъли". Моя е adXok и съм си асоциирал с него (прикачил) две мои си парчета (чужди не може, не е колегиално). Едното се казва Gradushka, a другото - Sapcetrip! Приятно слушане! Цитирай
DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Значи на Пепи от Сленг влизаш в gmail.com USER:muzikant.org PASS:MYMUSIC и търсиш писмо от него с атачнат файл ,който е парчето Кликни тук за първия му инстументал за ВижънДан и Паскалеро Тук За Ники123 Тук за fLiSk Тук за DeathZone Тук за Ohial Ixela Тук за Сънчо Тук Сори ако съм пропуснал някого не е нарочно , но просто чети постовете в цялата тема. Хайде приятно слушане!!!!! Цитирай
Egon Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Хиляди благодарности, ще се счупя от слушане...мерси много. Цитирай
Recommended Posts