Jordan_J Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 Данчо-качих го на Gmailskia акаунт. Прекрасна акусти4на китара! Браво! Аз имам сериозни впе4атления от ГИЛД, така 4е всъ6тност няма ни6то за 4удене - перфектни отвсякъде Наистина много сериозен звук! Цитирай
jFog Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Ето го и моя инструментал...авторски е правен е преди 2 години уж щеше да е интро за една песен но после реших да си го оставя инструментал..кратичко е и е лесно за свирене айде би трябвало да се дърпа и от чужбинатаAfter the rain дано ви хареса....и не стреляйте по мен толкоз мога към настоящия момент Изкара лирично отклонениеМного харабийско бате,слу6ах го към 20 пъти Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 Ето го и моя инструментал...авторски е правен е преди 2 години уж щеше да е интро за една песен но после реших да си го оставя инструментал..кратичко е и е лесно за свирене айде би трябвало да се дърпа и от чужбинатаAfter the rain дано ви хареса....и не стреляйте по мен толкоз мога към настоящия момент Много гот, да.... Но това не е акустарка нали? Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 (Редактирано) Много гот, да.... Но това не е акустарка нали? не е ..нали попитах дали може с чиста китара щот в момента не разполагам с кухе под ръка....определено ше го презапиша на класическа щот звучи по-добре... мерси и на АХЕ/който го качи/ и jFog радвам се че ви е харесало.. Редактирано Август 8, 2005 от spotlight_kid Цитирай
Geo Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 @Geo и @AdXok - мерси много за готините думи! @ПепиСленг - сега 6те проверя в ГМайлския акаунт ... Мерси, за дето си направи труда! Като 4уя пар4ето, 6те постна пак.... И аз,с ваше позволение,насложих много лек бас и ви го пускам на gmaila.Надявам се да ви хареса. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 @Geo и @AdXok - мерси много за готините думи! @ПепиСленг - сега 6те проверя в ГМайлския акаунт ... Мерси, за дето си направи труда! Като 4уя пар4ето, 6те постна пак.... И аз,с ваше позволение,насложих много лек бас и ви го пускам на gmaila.Надявам се да ви хареса. А, ми то и без това си имаше нужда Малко по-късно ще го изтегля и чуя! Мерси предварително за помощта :curse: Цитирай
Geo Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 За съжаление цялото парче мога да ти го пусна само на icq. Цитирай
AXE Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 мерси и на АХЕ/който го качи/ и jFog радвам се че ви е харесало.. Моля Мен не просто ми хареса - мен ме разкърти И честно казано на електрическа сякаш си стои по-добре Завърши го в песен и ми влиза в дневната плейлиста поне по 10 пъти на ден То и сега си го връткам бая де Цитирай
DeathZone Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Ето го и моя инструментал...авторски е правен е преди 2 години уж щеше да е интро за една песен но после реших да си го оставя инструментал..кратичко е и е лесно за свирене айде би трябвало да се дърпа и от чужбинатаAfter the rain дано ви хареса....и не стреляйте по мен толкоз мога към настоящия момент Мноооооого ми хареса , носи леко бароково романтичен полъх ...... Предлагам да го продължиш веднага и да добавиш една лека оркестрация Ще стане велико :violin: :guitar: Цитирай
DeathZone Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Здравейте на всички!Приветствам идеята на DANN и се включвам с едно съвсем непритенциозно инструменталче,което записах наскоро в къщи. То беше поръчано за фон на някакъв документален филм,който така и не гледах. Всичко е записано от раз-включително и кейборда,както и хармонирта му. С 3 думи-изсвирил съм каквото ми падне:-)) Чуйте го ТУК Картини от музика , това е .... много приятно и истинско. Звука е невероятен , китарата сякаш е жива и говори ..... Супер идея е тази тема .... ще си направя аз една яка компилацийка Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 9, 2005 Автор Отговорено Август 9, 2005 ... Супер идея е тази тема .... ще си направя аз една яка компилацийка ... Да, има голяма посещаемост и това е радващо!! Дано още повече хора се включат със нови парчета! :hello: Цитирай
DeathZone Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 (Редактирано) ... Супер идея е тази тема .... ще си направя аз една яка компилацийка ... Да, има голяма посещаемост и това е радващо!! Дано още повече хора се включат със нови парчета! :hello: Тези дни ще гледам да се напъна върху нещо по класическо , пък ако не стане , ще си удавя страстите си пак с някое леко джазче :violin: :guitar: :violin: :guitar: Редактирано Август 9, 2005 от DeathZone Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Август 9, 2005 Отговорено Август 9, 2005 Ето и моят принос към темата.Преди това да кажа ЕВАЛА на добрите попадения на Данчо/Паскалеро,Пепи и Спотлайт Кид Моят подход е малко по нестандартен,като акустичните китари всичи почти до една бяха обработени звуково,за да не приличат на себе си.Тъй че освен електронните барабани,перкусий и бас всички други звуци са акустична китара мината/или не през софтуерни плъг-ини: Akutronika Владо Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 10, 2005 Автор Отговорено Август 10, 2005 Ето и моят принос към темата.Преди това да кажа ЕВАЛА на добрите попадения на Данчо/Паскалеро,Пепи и Спотлайт Кид Моят подход е малко по нестандартен,като акустичните китари всичи почти до една бяха обработени звуково,за да не приличат на себе си.Тъй че освен електронните барабани,перкусий и бас всички други звуци са акустична китара мината/или не през софтуерни плъг-ини: Akutronika Владо Аз не мога да го изтегля .... :wall: :wall: :wall: На Г-Маил 6те го пратиш ли? Цитирай
adXok Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Blado_Abroad, добро е парченцето, но ми се струва, че китариста ви леееекичко избързва! Ако сте целяли точно това... да има леко теглене напред - добре... но... лееекичко избързва китарката спрямо ритъма, или пък ритъма забавя лееекичко спрямо китарката. (теория на относителността, Галилей-Лоренц) Цитирай
Recommended Posts