Telerig Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Ей Ники , сега го чух твоето изпълнение.Знаеш ли че се чуваше как дишаша , това е убийстено яко , особенно върху тази мелодия .... Бе още три пъти ако го изрепетираш ще стане лудница. дааа яко е и на мен ми направи впечатление....това го забелязах и в СДто на Пако Джон и Ал - гитар трио - супер е наистина. Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Благодаря Радвам се, че ви е допаднало. Мотивирате ме да седна да го науча отново и да го изсвиря като хората Цитирай
DeathZone Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Благодаря Радвам се, че ви е допаднало. Мотивирате ме да седна да го науча отново и да го изсвиря като хората Задължително :violin: :violin: :violin: Цитирай
Telerig Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Благодаря Радвам се, че ви е допаднало. Мотивирате ме да седна да го науча отново и да го изсвиря като хората а може ли да те помоля за табулатурка , ако имаш готова де, щото да разписваш ше падне играчка :think: Цитирай
niki123bg Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 До колкото си спомням го имаше разписано в една школа - "Speed Mechanics For Lead Guitar" на Трой Стетина. Ако не можеш да си я намериш, ще изровя моята и ще ти го сканирам. Откровенно казано не знам какво прави там това произведение. Предполагам, че идеята е да се свири с перо и да се развие пикинга, защото иначе се свири страшно лесно само с пръсти. Цитирай
Passkalero Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Лет дъ шоу бегинс :guitar: :guitar: :guitar: Цитирай
synchu Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 ъхъ дотук отлично, както се казва ...само дето аз хич не ги владея... Цитирай
solo5 Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 Сори че се забавих ама ми е бавен нета у нас. Ето една идея от мен. Записах я днес специално за конКУРса , дано да ви хареса. ACOUSTIC DREAM възхитен съм прилича ми малко като стила на Ripingtons Супер е! Цитирай
antonium Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее прав си пич ама само да не се превърне и в мерене на дълбочина на отвърстия опс сорка ако съм бил невъзпитан Цитирай
Topsun Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее прав си пич ама само да не се превърне и в мерене на дълбочина на отвърстия опс сорка ако съм бил невъзпитан може,по този начин хем пишката,хем отверствието ще се мери Цитирай
jFog Отговорено Юли 31, 2005 Отговорено Юли 31, 2005 пускъйти тиливизорити 'орааааааааааааа - порйедното меренйе на пишки сред китаристити зъпочвъъъъъъъъъъъъ о йеееееееееее прав си пич ама само да не се превърне и в мерене на дълбочина на отвърстия опс сорка ако съм бил невъзпитан може,по този начин хем пишката,хем отверствието ще се мери вече определено , не мисля да поствам.. разубедихте ме направо кви отверстия кви пишки кви пет лева? Цитирай
Telerig Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 До колкото си спомням го имаше разписано в една школа - "Speed Mechanics For Lead Guitar" на Трой Стетина. Ако не можеш да си я намериш, ще изровя моята и ще ти го сканирам. Откровенно казано не знам какво прави там това произведение. Предполагам, че идеята е да се свири с перо и да се развие пикинга, защото иначе се свири страшно лесно само с пръсти. Само ако не ти представлява трудност...когато имаш възможност, защото нямам идея окъде да намеря школата. :think: Цитирай
DeathZone Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 Ей ко стана с конКУРса ве? Или хващайте кухарките или гората ей! Само три инструментала , срамно е ..... ;) Цитирай
fLiSk Отговорено Август 1, 2005 Отговорено Август 1, 2005 За да се посмеете малко. Извинения няма да давам . Импровизацийка от снощи. Както се чува рядко свиря на акустична и не се упражнявам достатъчно :wall: Цитирай
Recommended Posts