DeathZone Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Хиляди благодарности, ще се счупя от слушане...мерси много. Е то поне на моя няма кво чак да се сцепиш , ама нищо дано ти харесат всичките Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Pepislang, нямам никакви забележки относно звученето... но виж за стила!? Много на Брайън Хюс (Brian Hughes) ми прилича, a той ми е доста скучноватичък и скучен! Ама ако те кефи тоя стил... Браво, постигнал си го. Сега какво ще правиш?! Здрасти. Благодаря ти за критиката. Всъщност до сега не бях слушал Brian Huges,или ако съм,поне не съм знаел че е той. Специално си дръпнах един негов албум от ТУК за да чуя за какво говориш. Еми на мен ми хареса! Ти явно си усетил в моето парче далечния полъх на боса нова,а наистина в албума който чух забелязах че този Brian Huges е много повлиан от латиното. Мойта цел с този инструментал беше да направя парче в стил Chill out bossa,което да не се натрапва много много и да има някаква мелодия. Мен не ми е скучно парчето ми,но все пак аз съм пристрастен,нали!? Явно става дума и за различни вкусове:-) Още веднъж ти благодаря за отделеното време и мнение-в крайна сметка,също така чух и още един музикант на който кой знае кога щях да обърна внимание! Цитирай
niki123bg Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC Страхотно е Само има нещо от перкусиите, което ми накъртва, предполагам че това са четчици - доста силно се чува и отвлича твърде много вниманието от китарите (чува се за първи път на 00:27). Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC 1-во място без конкуренция ............. Много нависоко качи лентата .... ааа не са хубави тези неща ........ Убийствена музика .......... Death Zone Благодаря ти за комплимента,но тук не става дума за вдигане на летва и за класация-поне за мен. Мисля че всеки един от нас може да чуе по нещо интересно от другия било то като музика или градивна критика-поне това е моята цел. Още ееднъж мерси за комплимента-за мен наисина е ласкателство да го чуя от печен музикант какъвто според мен си ти! Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC Страхотно е Само има нещо от перкусиите, което ми накъртва, предполагам че това са четчици - доста силно се чува и отвлича твърде много вниманието от китарите (чува се за първи път на 00:27). Мерси Наистина са четки-но на wave формат поне на мен не ми звучат силно. Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 @Death_Zone тенк ю за мнението ..и аз си мислех за оркестрация..пък и един френд ми даде идея за малко хорове... Много ми е кофти нета надявам се утре да чуя нещата на Vlado_Abroad и pepislang... Цитирай
niki123bg Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 (Редактирано) Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC Страхотно е Само има нещо от перкусиите, което ми накъртва, предполагам че това са четчици - доста силно се чува и отвлича твърде много вниманието от китарите (чува се за първи път на 00:27). Мерси Наистина са четки-но на wave формат поне на мен не ми звучат силно. Ако още не си го издал този албум, предлагам да има като бонус трак това парче с изрязани четки едит: надявам се ще споделиш кога и откъде можем да си го закупим Редактирано Август 10, 2005 от niki123bg Цитирай
adXok Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Pepslang, абе на теб работи ли ти препратката дето си си дръпнал албум на Brian Hughes? Аз мислех, че отдавна е "ликвидирана"... и още не ми работи!!! Дава: Грешка! Цитирай
jFog Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 трябва да се отбележи че всички участници в програмата показаха завидни умения и журито не може да прецени кой е най и по Всички сте Ок коп'лита само така!! Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Pepslang, абе на теб работи ли ти препратката дето си си дръпнал албум на Brian Hughes? Аз мислех, че отдавна е "ликвидирана"... и още не ми работи!!! Дава: Грешка! Да,работи си идеално-аз годръпнах преди около 1час! Цитирай
pepislang Отговорено Август 10, 2005 Отговорено Август 10, 2005 Уаааа, пикая кръввввв! :killyou: Нали влизаш ТУК? Цитирай
pepislang Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Здравейте приятели.Пускам още едно мое акустично парче на Gmailskiq акаунт. То вече е записано както трябва(с прецизно смесване и мастринг)според мен! Понеже виждам че тази тема привлича изтънчени музиканти с по-специално отношение към акустичната китара,за мен ще бъде полезно и интересно да ми кажете на какво ви напомня като стил и музика, както и всякакви критики,било то за sound,свирене или каквото и да е! Благодаря предварително ,и не ме щадете-за мен всяка критика ще е от полза! muzikant.org@gmail.com PASS:MYMUSIC Страхотно е Само има нещо от перкусиите, което ми накъртва, предполагам че това са четчици - доста силно се чува и отвлича твърде много вниманието от китарите (чува се за първи път на 00:27). Мерси Наистина са четки-но на wave формат поне на мен не ми звучат силно. Ако още не си го издал този албум, предлагам да има като бонус трак това парче с изрязани четки ;) едит: надявам се ще споделиш кога и откъде можем да си го закупим Да разбира се! В момента в който има свтлина по въпроса ще кажа. За сега не се очертава сериозен издател тук(както всички знаем),но по-скоро не бих го издал ако не е направено както трябва-щото иначе и сам мога да си го издам ,ама какво от това... Цитирай
pepislang Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Много приятно и бих казал кристално като съвкупност от замисъл и изпълнение.Много ми хареса и ти благодаря за приятните емоции. Мерси за хубавите думи GEO! Цитирай
niki123bg Отговорено Август 11, 2005 Отговорено Август 11, 2005 Да разбира се!В момента в който има свтлина по въпроса ще кажа. За сега не се очертава сериозен издател тук(както всички знаем),но по-скоро не бих го издал ако не е направено както трябва-щото иначе и сам мога да си го издам ,ама какво от това... Надявам се, че ще се продава и в БГ, за да не се налага да си го поръчваме от амазон.ком Цитирай
Recommended Posts