spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Здравейте на всички!Приветствам идеята на DANN и се включвам с едно съвсем непритенциозно инструменталче,което записах наскоро в къщи. То беше поръчано за фон на някакъв документален филм,който така и не гледах. Всичко е записано от раз-включително и кейборда,както и хармонирта му. С 3 думи-изсвирил съм каквото ми падне:-)) Чуйте го ТУК яко е браво..яки импровизации си праснал...с кво кухе е правен записа? Цитирай
adXok Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Уаа, ебаси готиния звук на китарата си докарал! :wow: Но аз най-много се изкефих на проскърцването дето минава от десния към левия канал и завършва с едно леко прищракване! Изродско!!! Кажи сега каво е това скърцане и прещракване... От какъв звук е? :hello: Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 Аз не можах да изтегля и чуя парчето на Пепи. Сигурно за6тото е в ДАТАКОМ.БГ .... Пък отвън не дава да се тегли................................. :wall: Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Некъв страшен карък гони мойто инструменталче...да не мога да го постна...1 сутринта тръгнах да записвам а шибаната програма ми даде грешка ..преинсталирах я ма ЦЪ..след туй отидох до Алекси да взема един калъф и записах при него инструменталчето..обаче на него му се скапа ъплоуда...и не може да ми го прати или постне.. Цитирай
pepislang Отговорено Август 7, 2005 Отговорено Август 7, 2005 Уаа, ебаси готиния звук на китарата си докарал! :wow: Но аз най-много се изкефих на проскърцването дето минава от десния към левия канал и завършва с едно леко прищракване! Изродско!!! Кажи сега каво е това скърцане и прещракване... От какъв звук е? :hello: Скърцането е от гардероба ми хахаха,а прещракването е затварянето на вратат му-не знам защо реших да го сложа,но явно е ефектно щом е направило впечатление! Китарата е Guild.Записана е с Rode NTK лампов mic. Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 7, 2005 Автор Отговорено Август 7, 2005 Уаа, ебаси готиния звук на китарата си докарал! :wow: Но аз най-много се изкефих на проскърцването дето минава от десния към левия канал и завършва с едно леко прищракване! Изродско!!! Кажи сега каво е това скърцане и прещракване... От какъв звук е? :hello: Скърцането е от гардероба ми хахаха,а прещракването е затварянето на вратат му-не знам защо реших да го сложа,но явно е ефектно щом е направило впечатление! Китарата е Guild.Записана е с Rode NTK лампов mic. Пепи, качи го някуде другаде, да мога да го изтегля, а и другите хъшове да могат да теглят Цитирай
spotlight_kid Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Ето го и моя инструментал...авторски е правен е преди 2 години уж щеше да е интро за една песен но после реших да си го оставя инструментал..кратичко е и е лесно за свирене айде би трябвало да се дърпа и от чужбината After the rain дано ви хареса....и не стреляйте по мен толкоз мога към настоящия момент Цитирай
AXE Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Ето го и моя инструментал...авторски е правен е преди 2 години уж щеше да е интро за една песен но после реших да си го оставя инструментал..кратичко е и е лесно за свирене айде би трябвало да се дърпа и от чужбинатаAfter the rain дано ви хареса....и не стреляйте по мен толкоз мога към настоящия момент Парчето е супер яко Евала ти правя Завършваш го и си 6 Цитирай
5ar Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Съгласен съм с това за акустичната китара, но според мен не винаги добрата техника е определяща. Важното е да изсвириш 1 тон, но той да донесе усещане. Цитирай
adXok Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Aха... Rode! От него ще да е тоя звук, па и китарка имаш Бравус! Цитирай
pepislang Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Уаа, ебаси готиния звук на китарата си докарал! :wow: Но аз най-много се изкефих на проскърцването дето минава от десния към левия канал и завършва с едно леко прищракване! Изродско!!! Кажи сега каво е това скърцане и прещракване... От какъв звук е? :hello: Скърцането е от гардероба ми хахаха,а прещракването е затварянето на вратат му-не знам защо реших да го сложа,но явно е ефектно щом е направило впечатление! Китарата е Guild.Записана е с Rode NTK лампов mic. Пепи, качи го някуде другаде, да мога да го изтегля, а и другите хъшове да могат да теглят Данчо-качих го на Gmailskia акаунт. Цитирай
Geo Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Първо - браво на @DeathZone - от мен и от @Вижъндан -> Ние с Данчо записахме набързо нещо. Много се чудехме какво да измислим, и решихме да направим нещо по-нетрадиционно, така да се каже - gentle touch ;) :) Направихме леко кавърче (ала класическа музика малко ) на едно парче от The Corrs Линка е тук: RUNAWAY - Cover Браво,това ми хареса много.Фино и брилянтно като замисъл.Не съм китарист,но съм възхитен!!!! Цитирай
Geo Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Сори че се забавих ама ми е бавен нета у нас. Ето една идея от мен. Записах я днес специално за конКУРса , дано да ви хареса. ACOUSTIC DREAM Супер си, яко!!!!! Цитирай
adXok Отговорено Август 8, 2005 Отговорено Август 8, 2005 Runaway_Cover, наистина прекрасно звучи... де да беше ваше ми се щеше! Цитирай
Jordan_J Отговорено Август 8, 2005 Автор Отговорено Август 8, 2005 @Geo и @AdXok - мерси много за готините думи! @ПепиСленг - сега 6те проверя в ГМайлския акаунт ... Мерси, за дето си направи труда! Като 4уя пар4ето, 6те постна пак.... Цитирай
Recommended Posts