vlado1113 Публикувано Юни 21, 2008 Публикувано Юни 21, 2008 Вижте този пич как забива, случайно попаднах на него и много ме изкефи и реших да го споделя с вас : Цитирай
vlado1113 Отговорено Юни 21, 2008 Автор Отговорено Юни 21, 2008 Казва че свири с Marshall avt50 и Gibson LP но мисля че има още някое друго камионче, иначе тона му за мен е перфектен точно такъв тон и аз търся, но не съм постигнал все още. Цитирай
Slide Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 (Редактирано) Много класно като изпълнение! Тона е резачка! Само това, че не е като на Гилмор. От пресетите, които съм имал възможността да гледам и инфото из нета, съм забелязал, че в повечето случаи, потенциометрите за ниски, средни и високи са около 1/2. В случея, поне според мен, средите и високи са малко повечко, отколкото трябва, а и ниските са малко... Но тва е мое лично мнение, понеже имам особено отношение към тва соло. Обаче всеки си има собствено разбиране за звук и не е длъжен да се съобразява с оригиналния запис. Редактирано Юни 21, 2008 от Slide Цитирай
Arteglam Отговорено Юни 22, 2008 Отговорено Юни 22, 2008 Тоя същия пич прави най-добрите Guns N Roses кавъри в youtube. Нз как ги докарва 1 към 1 ама е изрод просто отдавна го знам Цитирай
Recommended Posts