Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Публикувано

1)nickname:Кацко(Калин Христов),имам и други,ама или са от детството,или са твърде пиянски-та не са за споменаване

2)Възраст:24(21.07.1981)

3)Образование:1година корейска филология и 2години английска в софийския.сега уча психология-пак там.наесен съм 3 курс,ако мина;)

4)Вашият инструмент/и:барабани,секви перкусионни изгъзици

5)Предпочитан музикален стил:метъл,джаз

6)Вашият вдъхновител:като малък QUEEN,сега карам на FEAR FACTORY,RAMMSTEI,SYSTEM OF A DOWN и други такива

7)Досегашни (не)реализирани проекти:е па,квот съм почнал,съм го завършил,иначе така и не успях да сформирам джаз-група.язък!

8)Странични интереси:фитнесче,бойни спортове(опасен тип ;) ),ядене,пиене,жени-секви такива благинки.напоследък(откак я уча) и психология

9)В кратце(или с две думи за вас самите):ами свиря в БАЛКАНДЖИ,отскоро в ЮВИГИ и чакам да ме поканят в RAMMSTEIN за гост музикант;)

ха наздраве! ;)

• Отговори 58
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

А добре си ни дошъл Кацко! ;);):D

Твоето присъствие обогатява форума с още един много силен барабанист ;) Буквално и преносно ;)

Айде весело :hello: :hello:

Отговорено (Редактирано)

Добре дошъл и тук Кацко! Айде в скоро време ше се скиваме на Триград ;)

А в ЮВИГИ вече половин година стана, не е толкова отскоро ;) Сега само Вальо чакаме за съфорумник и ще запълним бройката ;)

Наздраве! ;)

Редактирано от Burton
Отговорено

ха наздраве ;) и стига четки,че хората ще си помислят че в една група свириме ;)

• 1 month later...
Отговорено (Редактирано)

абе не моа да не се похваля-ВЗЕХ ГО ЧУКАНИЯ изпит-кеф голем!!!за пръв път ше съм 3 курс...ей,голема съм работа!!!аре на всички съфорумници успех с оставащи изпити:headbang:

P.S. очаквайте ме на сцена заедно с Embrace By Dark - групата си струва да знаете,който е чувал и е метъл знае за кво говоря :exclaim:(ебати хитрата реклама направих)

Редактирано от Katsko
Отговорено

Здрасти,

Имаш интересни интереси :P с малко екзотични подправки. Брависимо! :bravo:

И благодаря за пожеланието относно изпитите, подобно! Че напоследък отивам на Изпит, а се връщам изпИт... Изпиха ме тия изпити, ебаси! :D

• 5 months later...
Отговорено

моя милост да се самоъпдейтне с абсолютно никого неинтересуващия го факт че вече НЕ свиря с група Ювиги ;)

Отговорено

еееейй,яко,човек трябва да наспами към 1500 поста за да заслужи едно здрасти,кефя се :)B) еми хайде добре заварили;)

другото което е некво важно(или не?) е че моя милост заема достопочтенната длъжност "озвучител" в столичния клуб Фенс,тъй че който не е доволен нещо от звука знае кого да бие...макар че наистина не е препоръчително,очевидци могат да свидетелстват че имам лош характер понякога :)B)

Отговорено

не че нещо ама айде добре дошъл и от мен (въпреки че няма да се очудя ако си се регистрирал преди мен :) ) ...

таааа ква ми беше мисълта ... а да много се кефя на карданчето ... ентусиазма не секва ... мерси B)B)