da_smotan Публикувано Юни 15, 2008 Share Публикувано Юни 15, 2008 Здравйте ам имам едно запитване дали мога да отделя от дадена песен само вокала но не да го изрежа ами само вокала да пеее и да го сложа примерно в/у някакъв друг инструментал? програма която имам е Cool edit Pro. ако има др. програма с която мога да правя това което искам ше се радвам ако някой ми помогне Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Юни 15, 2008 Share Отговорено Юни 15, 2008 За съжаление такава програма няма... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NOKIA Отговорено Юни 15, 2008 Share Отговорено Юни 15, 2008 Melodyne Direct Note Access / като излезе / Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Dilian Nedev Отговорено Юни 15, 2008 Share Отговорено Юни 15, 2008 Center extractor използван в обратния си режим . Примерно с Аудишън 3 има готово бутонче . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
presly Отговорено Юни 15, 2008 Share Отговорено Юни 15, 2008 Потърси Elevayta Xtra Boy Pro. В умели ръце ще свърши работа (до голяма степен) Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts