Entwine Публикувано Юни 11, 2008 Публикувано Юни 11, 2008 еми въпроса ми е достатъчно ясен.Трябва ми плътен и метълски звук....това кубе ползва 12" Celestion говорител,което според мен е страхотно....единствения минус,който мога да се сетя е цялата дигитална история покрай това кубе..ама след като ме кефи звука,не мисля че ще е такъв проблем ...ако някой има друго предложение в рамките на 300$,да казва ....отворен съм за предложения.... наздраве Ники Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Това кубе е направено да плъгнеш китара в него и да свириш само с него. Дигитално е да ! Нямаш сенд ретърн. Не може да ползваш външни ефекти - всичко минава през дигиталния вход. Ако те задоволява тва купувай си го. Цитирай
Entwine Отговорено Юни 11, 2008 Автор Отговорено Юни 11, 2008 да,прав си в това отношение също е малко куцо....мислих си да си взема Marshall MG30DFX,ама сички зверски го плюят тва кубе....и като цяло MG серията на Marshall.....идеята ми е,да не разчитам само на кубето,ами и на някоя настъпикутийка...чакам още предложения! Цитирай
metalhammer Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 MG серията на Marshall е най ниската им серия - дет се вика entery level. Съвсем нормална политика на фирмите е да правят изделия с орязани параметри и да ги пускат на най ниска цена. Трябва добре да прецениш какво искаш и с колко пари разполагаш. Без да съм наясно как са точно нещата при тебе - стандартния съвет е да събереш повече пари и да си купиш амп на професионално ниво. Цитирай
antonium Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Свиря с Line 6 Spider III 75w и на мен ми харесва. Свирил съм доста с него на лайфове и не ми е правило никакви проблеми. Има мек и плътен звук, което за мен е ок свиря неща като soundgarden, tool... Ако не те притеснява, че е дигитално го взимай. Макар че какво ще те притеснява, че е дигитално ако ти харесва как звучи? Имаш доста възможности за правене на звук. Само line-out изхода към компа (който е с кабинет симулация) не ми харесва как са го нагодили. Но за live, репетиции и запис с микрофон отпред е ок. metalhammer е прав, че няма сенд ретърн, но за мен тва не е проблем. Цитирай
Entwine Отговорено Юни 11, 2008 Автор Отговорено Юни 11, 2008 ами при мен нещата стоят така..вмомента разполагам със усилвател Laney LX20R,който не е зле,но лично на мен не ми харесва "кухият звук" ,който вади...китарата ми е Jackson DXMG със активни адаптери.....трябва ми нещо ,със 12" говорител,в краен случай и 10" може да ме задоволят,зависи от плътността на звука и т.н. .... та.....сега отивам да пробвам Line6-а ......доколкото помня има такива във Динакорд-а на 5те Кюшета ..... Цитирай
AXE Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Както и в тоя в Дружба Но не знам конкретно тоя модел дали има в момента. Цитирай
Bob Rock Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 (Редактирано) Тествал съм го доста това кубе, както с активни и с пасивни адаптори .....много добър звук в този ценови клас. Чистия канал и доста мек и приатен, като тон ..."драйв"-а е доста олд-скуул ...но може си го варираш. "метал" и "инсейн" симулациите са супер ! Със хъмбекер "жицата" е много доволна !!! металика,пантера,сепултура,сабат, аморфис.......... 12`` Селекшън си оказват думата --- плътен тон,30-вата си ги вади, май !!! като се замисля, повече от тези 4 ефекта не ми трябват особено с фуут суича с директен достъп до всяко банка ! който има уа-уа. Абе Line 6 доста дърпат посока добър звук, при всеки пазарен сегмент. Откакто го купих забравих за процесори !!! Няма да бъдеш разочарован . Успех. Редактирано Юни 11, 2008 от Bob Rock Цитирай
FinalProduct Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 (Редактирано) Взех си същото кубе преди около 3 месеца от Динакорд и миналата седмица се скапа. Дадох го на ремонт и неска ми казаха, че не могат да го оправят. Сега трябва да чакам да ми го сменят с ново, щото нямат в наличност. Иначе съм доволен, добър е звукъ. я имаме еднакви аватари Редактирано Юни 11, 2008 от FinalProduct Цитирай
B.B.King Отговорено Юни 11, 2008 Отговорено Юни 11, 2008 Аз го пробвах преди време но по ми хареса Роланд Кюб 30Х като звук размери и качество Пробвай и сравни Цитирай
KingdomX Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Защо не пробваш Randall. Преди време бях очарован от едно тяхно кубе, което изкара такъв драйв, че ми отнесе перуката. Погледни ги и тях. Не мога да ти дам повече инфо, понеже не съм фен на марката Цитирай
synchu Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 ...Селекшън си оказват думата.... Без да отчитаме другите грешки, Селесчън е правилното писане/произношение.... Т'ва е с оглед на това да "ни съ излагаме пред чужденците" Цитирай
Entwine Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 ами аз на Рандал съм свирил.......и в частност Rg75 G3 ....някак си ,не е моето кубе...не го почувствах ... вчера ходих в Динакорда иииии имаха лайн6,обаче спайдър серията ---->не ....иии к'во реших да пробвам,Берингеееееер ...... а още по-смешното е,че ми хареса повече от сички кубета,дето съм пробвал досега.....гм110 мисля ,че беше модела.....найстина ме грабна тва кубе...принципно аз бях със доста предрасъдъци и негативизъм към тази марка,ама тва кубе направо си ми хареса на мах ... сега знам,че половината форум ще ми се нахвърли ,ама найстина беше най-доброто там.....супер еФтино(аз така или иначе ще си го поръчам от чужбина) имаше и фуутсуйч и кво ли не ....а гейна му беше супер!!!!!е със хубава китара ест .... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 Проблем при тях, е, че има някакъв чип вътре, който има склонност да изгаря. Но сервизи има, да... Цитирай
Rammkopf Отговорено Юни 12, 2008 Отговорено Юни 12, 2008 (Редактирано) Имах възможност да свиря на такова кубе - на мен също ми хареса, като за цифрова щайга. Много гъвкаво откъм селекция на ефекти, има вграден прецизен тунер (не знам дали е разработка на Line 6, де) и вариации по ефектите, gain като gain ... all the way to the top ... лудница е за тия пари! Акустичните бленди с хоруси и фленджъри ме закопаха. Редактирано Юни 12, 2008 от Rammkopf Цитирай
Recommended Posts