Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 май показва как не трябва да се свири Ха,ха - нещо такова Цитирай
Dikata Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 двама китаристи харесвам наи-много.alan holdsworth,не е много модерен напоследьк,ама... а като става дума за рок-yngwie malmsteen.в средата на 80-те брат ми донесе негов албум-84год.бях дете,но това което чух,ми промени живота.а и на хиляди други.след години ми попадна и видео касета с концерт -85 в токио.рьцете на тоя пич са направени да дьржат и свирят на китара.красота!!!!!!!! п.с. моля ви,не плюите по ингви.всички знаем,че свири едно и сьщо 20 год.номера е,че 20 годишния швед промени рока,а доста от тукашните китаристи на 20 год не могат НИЩИЧКО.а след това-сьвсем НИЩО! Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Че кой плюе по Малмстийн,той се е записал в историята,става въпрос за Джон Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 за майк стърн какво ще кажете http://www.youtube.com/watch?v=x4urazL5zkU...ted&search= Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Ми какво да кажа Бони - Супер са,музиканти Ама аз се кефя на рок,джаза не го разбирам ама хич Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 дали ще е джаз ,рок ,класика или фламенко за мен всичко е под един капак наречен МУЗИКА всички са еднакво добри просто изливат душата си по най добрия начин друг е въпроса че от BG такива музиканти скоро няма да излязът Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Ами така е - от 6млн души какво да излезе?Въпреки че има талантливи китаристи - чуй работите на Black Bird в авторска музика Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 проблема мисля че не е в бройката просто нямаме школа едно е да учиш в бъркли друго е в българската консерватория,няма кой да ти каже как да държиш перцето,камоли да построиш соло върху дадена хармония Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Аааа....повече хора,повече таланти,все някой ще пробие.Значи то не опира до школа,това си е божа дарба -Талант.Но трябва и късмет.Малмстийн,Гилберт и си-е не са ходили на школи ама.... Цитирай
kolio_k Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 @bony Напълно си прав за школата,в България няма никаква.Има отделни музиканти,които се понаучават на туй онуй,но е трудно,когато трябва да откриваш сам топлата вода Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 аз съм убеден че тяхното свирене не се постига само със свирене в къщи да таланта е важен но ако няма кой да те вкарва в правия път ще си дълбаеш на едно място години наред Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 Ами щом и гърците са много по-напред,какво да говорим....? Трябва си талант,школа и среда.Тук като че ли няма а? Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 все пак вярвам че бързо ще ги настигнем и минем извинявам се че отклоних толкова темата Цитирай
Malmsteen Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 (Редактирано) Ами виж какво - свири и се кефи,не я взимай тая работа навътре.Те аз см на 40 а свиря като 15 годишен западняк Наистина си трябва школа,среда и нещо в главата все пак.Но не забравяй че това си е китара,не цигулка.Така че споко Редактирано Октомври 6, 2007 от Malmsteen Цитирай
bony Отговорено Октомври 6, 2007 Отговорено Октомври 6, 2007 точно това и правя свиря за кеф от 18 години и днес разбрах че има форум за музиканти Цитирай
Recommended Posts