Jaden Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 Впечатление ми прави Angus Young.Изрод в добрия смисъл на думата Btw искам да попитам...наскоро един приятел ми каза, че на някакъв концерт Angus е припаднал на сцената.Някой отзад е излязъл и му е лиснал една кофа с вода и той станал и продължил да свири...има ли нещо вярно в това Цитирай
black_waltz Отговорено Декември 3, 2006 Отговорено Декември 3, 2006 към списъка ми с любимци напоследък се присъедени и не безизвестни Al Di Meola ...та да го добавя Цитирай
Egon Отговорено Декември 3, 2006 Автор Отговорено Декември 3, 2006 Да, така малко се разграничаваме от предпоследния пост Ал е номер едно бе, в жанра си де просто колос. Поздрави момци ид евойки Цитирай
FRIEDRICH Отговорено Декември 6, 2006 Отговорено Декември 6, 2006 Blackmore, Vai, Page, Iommi Цитирай
daniel.hristov Отговорено Декември 7, 2006 Отговорено Декември 7, 2006 Allan Holdsworth, Scott Henderson, Pat Metheny, Al Di Meola, Joe Satriani, Eric Johnson, Andy Timmons, Бай ни Вай ... сигурно изпуснах още 20-на - сбъркани хора с китари дал бог Цитирай
Nightmare81 Отговорено Декември 8, 2006 Отговорено Декември 8, 2006 Ами пичове какво да кажя аз ... Преди слушах много здраво - Вай , Сатриани , и всички други подобни speed китаристи...Но това беше до едно време...Докато не открих че китарите могат да звучат и по друг начин - Пат матини , Джон Скофийлд , Аберкромби , Ал Ди Меола , Пако Де Лусия . Искам да кажя че всеки има си има любимите китаристи в определени периоди от живота си . Най-много ме радва че тези които изброих ги открих за себе си в ранен период от живота ми ...Сега остава само смелия ми оптимизъм да ги настигна по майсторство или поне да се доближа до спецификата на тяхното свирене ! Цитирай
Egon Отговорено Декември 12, 2006 Автор Отговорено Декември 12, 2006 Най-великия с най-малко изсвирени тонове в историята на рока...че и блуса Поздрави Цитирай
Bo Yan Отговорено Декември 13, 2006 Отговорено Декември 13, 2006 най-любимия ми китарист съм си АЗ хехехе много се обичам... повече от всички останали... и винаги се отнасям добре със себе си - то това респект, меспект, ... Цитирай
biggie Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Не знам какво бихте си помислили, но любимия ми китарист, ако може дас е нарече така е Джон Ленън. Цитирай
sa6tiat Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Не знам какво бихте си помислили, но любимия ми китарист, ако може дас е нарече така е Джон Ленън. Честито Рождество, пич!!!! Е това е приказка. Той и Джордж не беше за изфърлане де Цитирай
Hillbilly Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 (Редактирано) Впечатление ми прави Angus Young.Изрод в добрия смисъл на думата Btw искам да попитам...наскоро един приятел ми каза, че на някакъв концерт Angus е припаднал на сцената.Някой отзад е излязъл и му е лиснал една кофа с вода и той станал и продължил да свири...има ли нещо вярно в това И на мен ми е любим китарист,това с водата не го знам,но чат-пат му блъскат кислородна маска,че много тича по сцената и с тия прожектори сети се ква жега е.Трябва също доста шоколад и кОла. btw,в последно време е с моята "прическа" 1-ви номер.. А всъщност "патешката походка",взаимствана от Чък Бери най много уморява. Редактирано Декември 25, 2006 от Hillbilly Цитирай
biggie Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Да, но според мен не само Джон и Джордж не са за изхвърляне, пък ако говорим за общо музикален талант никой от Бийтълс не е за изхвърляне... Цитирай
ivp Отговорено Декември 25, 2006 Отговорено Декември 25, 2006 Steve Stevens - в периода на съвместната му работа с Billy Idol, а и след това! Ако някой е слушал/гледал VH-1 Storytellers с Били - знае за какъв китарист иде реч Цитирай
Recommended Posts