black_waltz Отговорено Април 20, 2007 Отговорено Април 20, 2007 Lori Linstruth(Stream of Passion) нема такава кака, да можех и аз да свиря толкова изразително Цитирай
_Guitar_hero_ Отговорено Април 27, 2007 Отговорено Април 27, 2007 Хммм няколко са на брой.....Richie Sambora,Steve Vai и Иво Минчев... Цитирай
Тони96 Отговорено Май 3, 2007 Отговорено Май 3, 2007 Китаристите на, които се възхищавам са много, но ето някои от тях: Riche Blackmore, Jonh Patrucci,Joe Satriani, Stive Vai, Yngwie Malmsteen, Tony Macalpine, Brian May, Roland Garapow, Richie Sambora, Kirk Hammet, Tobias Sammet, ... ......., ..............., .............................,............ Цитирай
Красимир Стоев Отговорено Май 6, 2007 Отговорено Май 6, 2007 Vivian Campbell (Dio)* Yngwie J. Malmsteen Ritchie Blackmore (Deep Purple)* Brad Gillis Stive Vai Joe Satriani Steve Morse Jon Levin Adrian Smith Greg Leon Tony Iommi Michael Weikath John Petrucci * - В скоби са написани групите в които според мен съответните китаристи са най-добри Цитирай
metalmorphosis Отговорено Май 7, 2007 Отговорено Май 7, 2007 ^ тогава ще добавя към мойте любими marty friedman докато е в megadeth Цитирай
Rock Forever Отговорено Май 10, 2007 Отговорено Май 10, 2007 Едва ли има какво да добавя, но искам да спомена Никола Иванов от група Crossfire. Цитирай
black_waltz Отговорено Май 11, 2007 Отговорено Май 11, 2007 добавям и оня изверг - Вили от Velvet Project, тоя ме депресира от всякаде Цитирай
nigga4 Отговорено Май 12, 2007 Отговорено Май 12, 2007 еееее как да не се възхитим на Пако де Лосиа. Тоя е цар на фламенкото. Цитирай
Agop Отговорено Май 21, 2007 Отговорено Май 21, 2007 Само аз ли мисля че The Edge е добър китарист ? Цитирай
Vlado_Abroad Отговорено Май 22, 2007 Отговорено Май 22, 2007 Само аз ли мисля че The Edge е добър китарист ? Не си сам!Но Едж е импресионист ,а не състезател и затова малко хора го уважават и разбират тука. Владо Цитирай
docc Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Само аз ли мисля че The Edge е добър китарист ? Не си сам!Но Едж е импресионист ,а не състезател и затова малко хора го уважават и разбират тука. Владо ....както напр. и Анди Съмърз... Цитирай
TONY Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Владо - не си сьвсем прав не мога да говоря от името на всички, аз като металист и повече шред фен , много се кефя и на Едж и на Анди Самьрс, а наскоро гледах сьвместна продукция на Роберт Фрип и Анди Самьрс - много яко Цитирай
ultramega Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Само аз ли мисля че The Edge е добър китарист ? Не знам дали е добър но мен много ме кефят нещата които прави Цитирай
Mecho Отговорено Май 24, 2007 Отговорено Май 24, 2007 Kiko Loureiro Препоръчвам ви да чуете албума му Universo Inverso Цитирай
Recommended Posts