Neven Публикувано Юни 5, 2008 Публикувано Юни 5, 2008 Здравейте, търся софтуер с който мога да отворя и обработвам семпли за Yamaha Tyros 2 . Пробвал съм с awave studio обаче не може да се справи (или варианта е аз да не се справям) Ще съм много благодарен ако някой може да ми помогне. Разширението на семплитре е .TVN Ако някой иска да пробва мога да изпратя семпли за проба. Благодаря предварително на всеки който се отзове. Цитирай
Neven Отговорено Юни 7, 2008 Автор Отговорено Юни 7, 2008 Ще пробвам да видя какво ще стане и после ще дам отговор. Благодаря за предложението. Цитирай
Neven Отговорено Юни 12, 2008 Автор Отговорено Юни 12, 2008 И тази програма непомага. Продалжавам да търся подходящ софтуер Цитирай
Neven Отговорено Юни 21, 2008 Автор Отговорено Юни 21, 2008 Здравейте отново, софтуера го открих - Extreme sample converter от версия 3.5.5 нагоре. Може да отваря и редактира семплите за тайроса, но има малак проблем - струва 80 евро. Скъсах се да търся из нета сериал или крак , но нищо безплатно на хоризонта. Ако някой може да помогне бих се радвал. Цитирай
presly Отговорено Юни 21, 2008 Отговорено Юни 21, 2008 Последната "работеща" е 3.5.3 - може би след известно време... Цитирай
Neven Отговорено Юни 22, 2008 Автор Отговорено Юни 22, 2008 И така, в крайна сметка конвертора за Tyros 2 излезе Extreme sample converter 3.5.5 .Безкрайно плезна програма след като си я закупите от официалния сайт за скромната сума от 198.00 лева с ддс както направих аз. Цитирай
Dakata_m Отговорено Юли 22, 2008 Отговорено Юли 22, 2008 Аз ако мога да попитам. Тази програма може ли да конвертира семпли във VST инструменти. Може малко тъп да ми е въпроса но от вчера съм се захванал в тази обаст и още съм малко бос. Инъче имам Yamaha PSR 2000 от поне 5 години, който има много добър саунд но е на светлинни години от TYROS 2 Цитирай
Recommended Posts