Hillbilly Отговорено Юли 7, 2008 Автор Отговорено Юли 7, 2008 (Редактирано) ^Може би в свиренето,ся ако кажеш че не си чувал за Стиви Рей ще се търкулна от смях. Едит-китарата ти е от добрите Фендер копия,не я подценявай. Редактирано Юли 7, 2008 от Hillbilly Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 8, 2008 Отговорено Юли 8, 2008 Бравос на всички забили до сега Да взема и аз да се престраша. http://media.putfile.com/Kicho-the-stumble И нека помним,че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили "Титаник" Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 (Редактирано) хммм Порезах си палеца на лявата с кутия пастет, та открих, че сьм забравил да свиря сьс слайд, ама квото такова. Хаирлия да е... М/у другото - тва дилея голема хитрина ве. Деба и тарикатлька. Със здрава рька на малмстийн ше замязам. Сефте ми е да се юркам на дигитални тъпотии... @ SviStyle Ти си 'баси изисканото копеле. Много ме изкефи. Само за тоя стил свирня съм свикнал да е дебел тона (и задкитарното се едно е изял Джеймс Кук ) Редактирано Юли 9, 2008 от RockoBG Цитирай
Raxus Отговорено Юли 9, 2008 Отговорено Юли 9, 2008 Абе аз да си питам, като човек, които не умее да хваща по слух... Абе тва в ми мажор ли е ? Ако имам време ще се пробвам и аз ътре да направя едно записче да ме разкоментирате и мен Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 9, 2008 Автор Отговорено Юли 9, 2008 Това е инструментал на един "блек мен" ако разровиш в ю-тюб ще чуеш версиите на Питър Грийн и Гари Мур,и не е номера да завъртиш кънтряшката пентатоника от Ми в случейа.. Цитирай
Raxus Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 Да, тва е ясно, но нали все пак тряя да е вярно. Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 10, 2008 Отговорено Юли 10, 2008 (Редактирано) Малинова долина, ти си луд, бгРоко-то кърти зимбабвийските ДОТ-ове по долината на Лоара!!!! Е.ах те в Ивайловградската луда терца!!!! Леле, бираааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 Редактирано Юли 10, 2008 от sa6tiat Цитирай
RockoBG Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) последното издихание на древния пушач Toя път чух темичката ама още не мога да свиря нормално, а скуката се не търпи затова днес с хармоника... Та резултата е доста драматичен по 3 основни причини: 1. Хармоникара е куц и пуши поне от 20-ина години; 2. Хармониката ми в А (сиреч кросблоу от Е) е доста крива, а и на ниски се свири по трудно; 3. Хабер си нямам как се записва хармоника, изключая факта с къщните изгъзици... Поз(ь)ора е фул ама на мераци. Поне извадих темата тоя път (най-неочаквано и за мен самия) P.S. С изненада установих, че на слайдърската хава по грешка съм шибнал нек'ви филтри на бека ама нали съм глух и не съм разбрал Тя простотията Редактирано Юли 11, 2008 от RockoBG Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) Кичо рулира, но що толкова тихо? След духовата секция на БГРоко-то, няма ли някой с банджо или с цигулка, да стане съсем такЪва хавата? Редактирано Юли 11, 2008 от sa6tiat Цитирай
ciriljhonson Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Монка благодаря. Тихо е защото толкоз си можем у тонрежисирането,а и така не си личи колко мажем Цитирай
Hillbilly Отговорено Юли 11, 2008 Автор Отговорено Юли 11, 2008 ^ т'ва за мен ли беше ва? не бе,принципно. Цитирай
spongebob Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 Абе мойто нещо нескопосно стана,аз и по принцип съм си една идея несъвършен ДА-блус се свири трудно(то мойто не е точно блус) и сигурно утре като си го пусна ще се мръщя яко...млади сме и много пълним http://media.putfile.com/Blues-20-97 Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 11, 2008 Отговорено Юли 11, 2008 (Редактирано) профитата додоа... Да си одим. Редактирано Юли 11, 2008 от sa6tiat Цитирай
Recommended Posts