NitroBGA Публикувано Юли 23, 2005 Share Публикувано Юли 23, 2005 Здравейте. Един приятел беше в САЩ и по моя поръчка ми донесе списания като Guitar Player, Guitar World . Сега ще ходи пак, а на мен ми хрумна блестящата (за музикантския ми акъл :hello: ) идея . Защо да не му поръчам нещо от продуктите, които ги има в списанието. После ще му дам пари, но те там нещата (за техните стандарти ) не са много скъпи. Не говоря да ми купи китара, но например перца, струни. Дайте някаква идея що за качествени изделия могат да се донесат от там. Благодаря ви предварително. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 (Редактирано) адаптори на половин цена, тремолота /някой друг Floyd original например/... абе каквито части по китарата се сетиш, все могат да се намерят поне на половина от цените в БГ А ако може да донесе и някой друг процесор retail price просто ще е супер... Редактирано Юли 23, 2005 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 Всичко в Америка е качествено и ефтино!! Такъв им е стандарта на хората просто Все пак Америка идва по-близо до нас с eBay, слава Богу! Та благодарение на това, аз всеки ден ходя до Америка Е, не винаги се връщам с нещо, но често ми се случва ;) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 Добре като идея, но ако нещо ще е със захранване - малко кофти става, защото за тамошното енерго се ползва друг волтаж ... :think: Иначе, ако може Tech 21 Bass Driver DI :hello: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 за 5-8 лв получаваш конвертор от 110 за 220 волта. Това не е проблем. Половината от нещата ми са на 110 В Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 23, 2005 Share Отговорено Юли 23, 2005 разменяш ли китарни списания? имам 5 много яки ,но са на немски Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 разменяш ли китарни списания?имам 5 много яки ,но са на немски @Тони, кого точно питаш? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 този който по4на темата пьк и вси4ки останали веке сьм ги докарал докьм 200 броя ,а ти? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Jordan_J Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 този който по4на тематапьк и вси4ки останали веке сьм ги докарал докьм 200 броя ,а ти? Не, не... Не събирам списания за съжаление. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Юли 26, 2005 Автор Share Отговорено Юли 26, 2005 Разбирам, че имате всякакви поръчки, но не ми се струват удачни неща, които трябва да се монтират (флойд напр. ) но щом казвате, че са по-евтини. Ще му поръчам. Нотрябва да му кажа точна марка и модел. Аз мислех струнки да ми вземе - 20 , 30 комплекта А за волтажа наистина има трансформатори, то не е проблем, но си имам и процесор и китара, а усилвател не мисля да го карам да мъкне (макар че.... що...). Относно списанията - с удоволствие, ще го накарам да донесе колкото може (на този човек ще му свършат парите, усещам ) и няма проблем. А на немски - пак става. Каква е цената на един адаптор или флойд там ? Справка. Тук:адаптор - 200лв (Сеймър Дънкън напр.) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 (Редактирано) Ами в ebay например има за 25$ DiMarzio и Duncan...един приятел преди време си беше взел...и то когато долара беше 2лв.... Да не говорим че хора които са били до Щатите са ми казвали, че Ebay определено не е най-евтиното място там...Считай П.С.:Кой е тоя модел на Duncan 200лв btw?! Редактирано Юли 26, 2005 от Burton Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Юли 26, 2005 Автор Share Отговорено Юли 26, 2005 Приблизително 200 Инак цената май беше 180, пък момчето си го намери за 160, някакви такива алъш-вериши ставаха, но ориентировъчно - 200. 25$ .... факани бюрократи !!!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Burton Отговорено Юли 26, 2005 Share Отговорено Юли 26, 2005 180-190лв. са 90 ЕURO поръчани от Европа сигурно...от USA са пак 90, само че $ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
NitroBGA Отговорено Юли 27, 2005 Автор Share Отговорено Юли 27, 2005 (Редактирано) Никак не е малка разликата. Аз лично бих си поръчал неща, които ги няма тук - не че са по-хубави, но поне са различни Edit: а малко помощ относно е-бей, понеже не зная как се работи с него. Редактирано Юли 27, 2005 от NitroBGA Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
fracture Отговорено Юли 27, 2005 Share Отговорено Юли 27, 2005 Ами нямаме си тука представител на Tech21, не знам дали ще се съгласи да вземе Bass Driver DI-я, ама за справка, цената му е към 189$ Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts