Jorkata Публикувано Май 28, 2008 Публикувано Май 28, 2008 Значи....познавам един пич, който докато свиреше се насра....НО!...не предаде бандата!!!! Та въпросът ми е: случвало ли се е на някого от вас да му се доходи до тоалетна, докато свири и как се справихте със ситуацията??? Полезно е да се знае си мисля.... Поздрави !!!! Цитирай
axel Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Ми на мен ми се случи един път да ми се допикае много яко ама се устисках. Цитирай
Danny47 Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 ЛОЛ :help: Мен ми се е случвало да си бръкна в окото с палка, но не спрях да свиря! Цитирай
F.I.N.E. Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 ТЕ това е темата.... ами веднъж бях на 20 см. от един радиатор и умрях от жега, пот и т.н. Много неприятно, но .... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Аз почти съм се напикавал два пъти ама в последния момент просто газ към тоалетната и така Цитирай
JOSSBLASTING Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 ХА ХА Егати темата.Има логика да ти се слу4и някога.На мен ми се е допикавало само,ама кой знае има време.Иначе твоят приятел е голям ентусиаст,Респект към него.Даже мога да си го представя.Наздраве. Цитирай
NeonGod Отговорено Юни 2, 2008 Отговорено Юни 2, 2008 (Редактирано) хахаха мен веднъш беше ме хванъл един бая як сиргюн някаде към края на първия ни сет.и кво да кажа чудех се как да си въртя задника да не го одпушим.едва престисках да свърши и се праждосъх със скороста на бит педерас кам кенефа и послееееее о наслада о живот Редактирано Юни 2, 2008 от NeonGod Цитирай
Recommended Posts