Басурендер Публикувано Май 27, 2008 Публикувано Май 27, 2008 Чувствам се задължен да споделя впечатленията си от ремонта на едно кубе.... Така изглеждаше кубето , и най-важното не работеше. След като го дадох на Parni_Valjak , той го диагностицира и ми каза какви са проблемите му. Аз му казах бюджета....и той го направи. До тук всичко изглежда нормално...обаче, когато един човек си обича работата и я върши с желание си личи от 100 км. Човека смени крайното стъпало , работи по предусилвателя . Сложил е термозащита , като е извел датчик за прегряване. Сложено е реле за време , което включва говорителя след известно време , (като истинските усилватели ) сложил е някаква защита за прав ток към говорителя (до колкото разбрах ако се повреди крайното стъпало да запази говорителя). Сложил е master volume.... Абе Чудо... Но най готино беше старанието му за външния вид - нова решетка, нови копчета на потенциометрите и това с панела....боядисан надписи на всички копчета,входове и датчици...и върха - като лого истропосан ника ми от форума! Е! Мога само да кажа едно голямо БЛАГОДАРЯ Parni_Valjak! Звука е перфектен .Много съм доволен. Скоро ще мина да ми погледнеш и колоните! Доста отдавна на една ковачница в гр.ЕЛЕНА видях изписан следния лозунг: " ДА РАБОТИМ НЕ САМО С РЪЦЕ , НО С УМ И СЪРЦЕ" Цитирай
bir4o Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Много - много добър и начетен електроинженер не само в този форум - също съм използвал услугите му и съм много доволен - нави изходен траф и направи лампово крайно стъпало с кристален звук - но най вече удоволствие бяха лекциите които набързо ми нахвърля по електротехника - жалко че времето ми е малко инак щях да измисля нещо за ремонт само за да му отида на гости и да се потопя в атмосферата на музикална електро-техника и академичното му обазование Цитирай
Nikifena Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Да живее Parni_Valjak!!! Определено той е един от хората с най-много знания, който винаги ми е помагал, когато съм имал проблеми. Смело мога да кажа, че се чувствам като негов ученик ) Ама и гот си го направил Parni_Valjak Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Няма какво да добавя. Екстра е всичко! Цитирай
Parni_Valjak Отговорено Май 29, 2008 Отговорено Май 29, 2008 Благодаря за добрите отзиви, момчета. Поласкан съм от топлите думи - напоследък са токова малко в жизненото ни пространство. Да сте живи и здрави! Цитирай
liquid_death Отговорено Май 30, 2008 Отговорено Май 30, 2008 Супер е!Поздравления!Но то и не може да се очаква и друго от човек с толкова големи познания! Да си призная, и аз го чувствам като ментор. Цитирай
Recommended Posts