Am-I-Evil Публикувано Май 26, 2008 Публикувано Май 26, 2008 Това лято, като изкарам малко пари, смятам да направя подобрения за Jackson-а: Решил съм да си взема за китарата сет активни адаптори на Seymour Duncan и засега съм се спрял на няколко варианта: - Seymour Duncan Hot Rodded Active Humbucker Set - Simply the best? - Seymour Duncan Distortion Mayhem SH-6 Active Humbucker Set - На цената на хотродите са, но за по-екстремни работи. В хот родовете има "джаз" адаптор на нек позицията за разлика от тези, а не случайно SH-2 адаптор има в най-високия клас китари Jackson. - Seymour Duncan Blackout Active Humbucker Set - Ту ги хвалят, ту ги плюят, а са по-скъпи от останалите. Alexi Laiho свири с S.D. Blackout. За мен са на последно място, но не ги изключвам от списъка. Оборудван съм с "домашно" производство лампово кубе 15-20 вата и същото производство Death Metal Distortion Pedal. Коментари, моля? Цитирай
zeratuL_x Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Няма да е лошо да кажеш на каква китара ще ги слагаш,но на мен най-много ми допадат Seymour Duncan Blackout Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 26, 2008 Автор Отговорено Май 26, 2008 Jackson Js30 dinky има флойд роуз. Цитирай
Trysth Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Аз до колкото успях да видя само последния чифт са активни адаптери. Другите са пасивни. Ако си се насочил към активните, не знам защо бягаш от класиката EMG. Не съм чувал на живо никой от горепосочените адаптер, нито пък EMG-тата, ама за активни мисля, че доста хора биха ти препоръчали именно тях. Цитирай
edgecrusher Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Блек-аут-а е почти аналогичен на ЕМГ81, само дето има малко по "изпържен" звук(както повечето Дънкани). Слушах няколко семпъла, но не бързам да си вадя заключения, докато не ги чуя на собствения ми амп и има възможност да ги сравня с активните ми ЕМГта. Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 27, 2008 Автор Отговорено Май 27, 2008 Видях, че Sh-6 от Distortion Mayhem се предлагат и във трембъкър вариант. Какво е това? Цитирай
Orion Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 Trembucker - spaced for guitars with tremolo bridges or string spacing over 2". Цитирай
Overdrive Отговорено Май 27, 2008 Отговорено Май 27, 2008 такъв ти трябва - "нормалните" са за гибсъни Цитирай
Am-I-Evil Отговорено Май 28, 2008 Автор Отговорено Май 28, 2008 Еми чух семпли от официалният сайт на Seymour Duncan и Blackouts не ми допаднаха - прекалено много аутпут и не ми звучат надеждни. Спрял съм се на Dave Mustaine Live Wire сет, който всъщност представлява активна версия на пасивните Sh-2 "Jazz" и Sh-4, и Mayhem Distortion, които са си пасивни. Mustaine сета е направо трепач, но е със поне 100 лева по-скъп, а активните адаптори са ми новост. Цитирай
Recommended Posts