ultramega Публикувано Май 24, 2008 Публикувано Май 24, 2008 (Редактирано) Сега пък, ме хвана такава вълна Ето к'во се получи: NeverEnding Забележете кви сола пра'я на клавира пп . Парчето има нужда от глас, но определено не от моя Редактирано Май 24, 2008 от ultramega Цитирай
Fenix Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 еее, много яко! в началото нещо не ми хареса изобщо, ама останалото ме грабна много! микса ме кефи, че всичко се чува. звука на китарите ми е доста харш и софтуерен, ма това е нормално, все пак това вярвам не му е последния вариант Цитирай
ultramega Отговорено Май 25, 2008 Автор Отговорено Май 25, 2008 Благодаря ти,Радвам се че ти е допаднало след началото, което е малко техно . Да , приемам забележката за звука на китарите. Все още експериментирам с един процесор и отделно че май сбърках като подложих на китарите една клавирна бленда, която придава още по софтуерен облик. Може би трябваше да ги оставя сами китарите на рифчетата. А иначе за окончателен запис при мен изобщо не може да става въпрос При правене на миксове, баланс и т.н. съм пълна трагедия и даже това че микса ти е харесал, ме изненада приятно, може би да съм се понаучил малко... ама едва ли... Цитирай
Fenix Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Е, че как. Разбира се, че се учим За микса и аз съм пълна трагедия, това е доста добре казано. Не че съм нек'ва константа, ама просто ми хареса, че не звучи глухо, както мойте опити за цяла песен. А на клавира мачкаш Цитирай
johniebgood Отговорено Май 25, 2008 Отговорено Май 25, 2008 Браво,много яко звучи и като звук и като композиция !!! На мен само пианото в средата на парчето не ми харесва и то най-вече заради звука му , иначе си е здраво.Бравос! Цитирай
vanboy Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 (Редактирано) Яко пич!!Личи си музикалната рутина и в това изпълнение!Все пак да не забравяме,че си музикант а не компютърджия-затова в саунда(който е доста прилежен като цяло)е нормално да се открият някои нещица но си се справил добре и с него-аз не бих! Редактирано Май 26, 2008 от vanboy Цитирай
Fashion Отговорено Май 26, 2008 Отговорено Май 26, 2008 Ultramega , смело вървиш напред Парчето много ме кефи като аранжимент, естествено по саунда винаги може да се желае още, но така ще е докато можем да си позволим студиен запис. Много се радвам ,че не преставаш да се развиваш и то в различни стилове. Цитирай
ultramega Отговорено Май 26, 2008 Автор Отговорено Май 26, 2008 (Редактирано) Еее мерси много ... То другаде, освен тука няма да се чуят мои неща , така че супер много се радвам , че ви е допаднало и така се надъхвам и мотивирам Редактирано Май 26, 2008 от ultramega Цитирай
synchu Отговорено Май 28, 2008 Отговорено Май 28, 2008 Мноо готино :) На мен пък "на контра" на едно от по-горните мнения, пианото много ми харесва .... Цитирай
Icarus Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Много яко наистина! Макар че лично на мен тоя синт ми бръкна в здравето, ама аз по принцип не се кефя на синтове; другото което е - солото като че ли някак си от банята иде Може би с по-малко ревърб ще е ок. Иначе много много гот! Цитирай
yotzzo Отговорено Юли 4, 2008 Отговорено Юли 4, 2008 Убедително е, ама ти екрайно време да си намериш група! И ще си намериш, да знаеш! И ще е мноояка ) Цитирай
sa6tiat Отговорено Юли 5, 2008 Отговорено Юли 5, 2008 Направо има моменти, койито биха гордяли и Заппа, браво! Цитирай
Recommended Posts