SprockeR Публикувано Май 23, 2008 Публикувано Май 23, 2008 Какво мислите: http://sprocker.data.bg/Sprocker%20-%20Angels.mp3 Мисля че имам напредък, особено със вибратото, доста успях да го намаля, разбира се има още много какво да се желае Цитирай
Huk40 Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 (Редактирано) Английската ти дикция не ми харесва!Накрая на фразите като че ли вече нали се отпускаш и си отдъхваш така се чува.На припева даи повече чувство,някак си равно го пееш.На "Im lovin angels" ейнджъъс е много зле навсякъде из песента,She offers me и думата след това я чувам като пфрефрекшън.Главно критиките са ми към пройзношението,интонационно също не си съвсем чист,но това се оправя с практика.Моя съвет пей адски много пред микрофон,колкото и зле да звучи и колкото и после да ти се плаче и да не ти се занимава с музика,слушай и пей защото има огромен страх от микрофона в гласа ти!И аз бях така,но сега не ми пука.Друг съвет,като пееш пей прав,представи си на сцена разчупи се,дай всичко от себе си и изпълнението ти няма да е така равно.Това го приеми по-скоро като градивна критика,не като неодобрение!!!!Добре пееш и трябва да продължаваш! ПС:Какъв е микрофона? ПС2:Забравих........ааа да сетих се ,амм това ти го казвам ако ще пееш песента на сцена,апък иии попринцип къде са ти грешките в точно тази песен. ПС3:Моето мнение е строго непрофесионално и е вредно за вашетп здраве,почти колкото да изпушите една кутия цигари,вземането му под внимание! Редактирано Май 23, 2008 от Huk40 Цитирай
SprockeR Отговорено Май 23, 2008 Автор Отговорено Май 23, 2008 Мерси за подробната критика, точно това ми трябва за да мога да се подобрявам. Поопринцип пея с много повече чувство, но напоследък все повече работя над техниката си на пеене и от много внимание в детайлите ми се губи и чувството. Чувство винаги мога да вкарам, това никога не ми е било проблем, затова предпочитам да изгладя други проблеми първо. Друг съвет,като пееш пей прав,представи си на сцена разчупи се,дай всичко от себе си и изпълнението ти няма да е така равно.точно така пея когато го правя просто ей така, но както горе казах като започна по-сериозно и това ми пречи за сега. Накрая на фразите като че ли вече нали се отпускаш и си отдъхваш така се чува Мерси сега като го каза, наистина така звучи, не знам защо така се е получило. Благодаря за подробния коментар Цитирай
Caruso Отговорено Май 23, 2008 Отговорено Май 23, 2008 (Редактирано) Първо - пеенето като начало е комбинация от ритъм и мелодиия Имаш сериозни проблеми и с двете неща Някой хора са по музикални от друго но с работа всичко става Ритмиката не е в теб - вариантите са метроном или синбек На първо време пробваи синбек тази песен я има ако не можеш да я намериш пиши Следи да се ориентираш по музиката отбележи къде влизат думичките кога е слабо и кога силно време ако не ти е ясно какво е това чети с труд става информация-океан След като изясниш ритмически нещата започни с мелодичните линии и фрази Не се опитвай да имитираш чернилки това е песен изпята от бял Гледането на Мюзик Айдъл не във всички случай е полезно Със сигурност ако намеренията ти относно пеенето са по сериозни трябва да увеличиш заниманията Свиренето на инструмент е задължително!!! УСПЕХ! Редактирано Май 23, 2008 от Caruso Цитирай
SprockeR Отговорено Май 23, 2008 Автор Отговорено Май 23, 2008 Какво искаш да кажеш с това "Не се опитвай да имитираш чернилки"? Никога не се опитвам да имитирам когото и да било, просто обичам так да пея. За всичко останало съм съгласен, а сингбек имам, но май не е оригиналния инструментал и на някои места мелодията ме изненадва и затова не го ползвах. Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Хъм.. акапелно е трудно да се пее, най-малко заради темпото и ритмиката, както се каза по-горе. Но тук аз чух да почваш да пееш различни части от песента в различна тоналност. Като за начало почни със сингбекове или с други музиканти. Успех! Цитирай
XeRo Отговорено Май 24, 2008 Отговорено Май 24, 2008 Един съвет, пусни си инструментала и пей върху него, отначалото я почваш доста високо, също и някъде във 2рия куплет. Хубаво е че вкарваш някои хубави извивки и вкарваш твой стил на доста места, но на места не звучи много добре, тоест малко се губи ефекта от песента (можеби защото го слушам в акапелен вариант). Имаш найстина голям напредък в това, което искаш да направиш, давай смело напред справяш се доста добре в сравнение с това, което бях чул преди време Цитирай
Recommended Posts