DimebagDarrell Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 :guitar: Pyrvoto par4e koeto nau4ih beshe Fade To Black na Metallica i pyrvoto mi solo be6e ot su6tata pesen :guitar: Цитирай
Guest tony Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 e moito parvo beshe The House of the rising sun u4udvam se 4e pove4eto kitaristy v BG ne go sviriat viarno - razbitata triola im e neposilna - hahaha - ama 4e sam zloben no vce pak tove par4e e elementarno be mom4eta blagodaria na u4itelia si Valeri Gradinarski - toi mi go pokaza Цитирай
Steve_Vai Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Най-най първо - "I Can Get No Satisfaction"на Rolling Stones и "Smoke On The Water" на Deep Purple А вече "Голямото свирене" ( ) започна с "Stairway To Heaven" Цитирай
YtseJam Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Аз като прост барабанист почнах с Paranoid и For Whom The Bell Tolls... Цитирай
assoass Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 за мен найьпървото нещо беше smoke on the water,ама само рифа ,a първата и втората песни(цели)бяха съответно enter sandman i for whom the bell tolls(като четях таблатурата обратно)...ехххх,времена.... :inlove: Цитирай
Armaggideon Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Trilogy на Yngwie беше първото, което се научих да свиря :green: После почнах да дълбая бас-партията на Running Free на Maiden Цитирай
Delyan Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе, никой ли не е подрънчавал Beatles? Цитирай
synchu Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Абе, никой ли не е подрънчавал Beatles? Аз Цитирай
circles Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Emi Smoke-a , ama pisna burzo i se zaeh s LOVE BUZZ :inlove: Цитирай
jFog Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Месо на МИлена култа за времето си, верно че малко фалшиво се свиреше но пък кефеше от всякъде с текст със всичко :violin: Цитирай
Ivo Отговорено Ноември 16, 2004 Отговорено Ноември 16, 2004 Az parvoto parche mi beshe Sanitarium na metallica i Forever na Kiss - parvoto solo :guitar: Цитирай
sw1tched Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Месо на МИлена култа за времето си, верно че малко фалшиво се свиреше но пък кефеше от всякъде с текст със всичко аз напоследък си пускам Милена и Контрол и се кефя как звучат супер истински, а не като правени по формула за радио. Аз лично все свирех по точно едно-две рифчета от която и да е песен която хванех..първото Smoke-а и след това разни от рода на Iron Man, Enter Sandman, Black Sabbath първата и втората ЦЕЛИ песни които научих бяха всъщност песента с Митака(Налбантов) щото свиря 2-рифа хаха и първата моя песен с групата ми ..и още съм на мнение че да измислиш песен >>> да изсвириш песен Цитирай
Zdravko Peev Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Първото парче, научено от край до край с приличен звук (разбираше се ко е ) беше For Whom The Bell Tolлs на Металика Типично... Цитирай
mike_portnoy Отговорено Ноември 17, 2004 Отговорено Ноември 17, 2004 Още един обикновен барабанист започнал с...Queen - The Show must go on. Цитирай
Recommended Posts